| frape22 a întrebat:

Eu si prietena mea am vrut sa luam in chirie o camera de la o familie din bucuresti, de la inceput totul parea a fi ok, dar dupa ce ne-am adus bagajele, a inceput sa iasa la iveala lucruri care ne deranjau, gen ca are nevoie de pasapoartele noastre pentru xerox, ne intrebase daca avem semne pe picioare, chiar a incercat sa ridice rochia prietenei mele, ne propunea sa muncim la aeroport, sa impartim pliante si ca se face f multi bani din asta, el cica era mecanic acolo, zicea ca la mine nu e o problema ca am 18 ca sa stau la ei in chirie, prietena mea avand 17 mi-a zis sa fac o declaratie ca imi asum responsabilitatea pentru ea, am realizat ca ceva nu e bine si chiar in aceeasi seara am plecat de acolo fara bagaje cu pretextul ca suntem invitate la o petrecere.Ne-am luat bagajele de acolo a doua zi cu niste cunoscuti, insa acu mie f frica sa ies din casa, am impresia ca o sa ne gaseasca. ...nu stiu ce sa fac ca sa trec peste asta...sadsad

1 răspuns:
| CARMENCITA a răspuns:

Cu timpul nu te vei mai gandi la asta.Alta data fii mai atenta.Bine ar fi sa gasesti prin cunostinte si la o doamna singura, necasatorita.Am inchiriat si eu mai de mult o camera, propietare era singura si mai avea niste fete in gazda.M-am grabit si nu a fost bine. Fetele erau dragute.Mi-a pus cateva intrebari.A doua zi mi-a zis ca sa-mi caut in alta parte ca nu corespund.Pana la urma de fapt fetele erau ca niste angajate,adica fetele cautau barbati cu bani, una avea unul, alta doi.Din discutii si-a dat seama ca eu nu as sta cu cineva pentru bani ci din iubire.Bine ca ai scapat de acolo, se putea si mai rau.Cand inchiriezi undeva vezi sa-ti dea cheie de la camera sa incui usa.O fata s-a trezit noaptea cu proprietarul peste ea.Asta nu inseamna sa stai cu teama tot timpul ci sa fii mai precauta, atenta cu cine stai de vorba, cei care au ganduri rele se tradeaza singuri.E bine sa intrebi mai multe.Eu nu as putea sta cu cineva care asculta manele sau opera.Bine e sa stai cu cei de varsta ta si mai bine sa ai casa ta.