Ceau:*
in ziua de azi nu poti sa ai incredere in nimeni...mai ales daca ai zis ca ea este geloasa cand vobesti cu alte fete cand va certati, daca ii spui toate secretele tale cand va veti certa de ciuda ca vorbesty si cu alte fete o sa mearga sa spuna la totii secretele tale. iti zic din experinta ca si eu am patit asa odata:*
app:Sa nu ai incredere in orice persoana pentru ca atunci cand te astepti mai putin aceea persoana iti va face rau...
bafta:*:* si ai grija cu amica ta:*
Daca e prietena ta cea mai buna ar fi normal sa-i poti spune, dar daca se supara cand tu stai cu alte colege ar putea sa stea si ea cu altele si sa le spuna lucrurile pe care nu le-ai mai spus altuciva doar pentru a te supara. Parerea mea este ca, chiar daca ai o cea mai buna prietena nu trebuie sa stai tot timpul numai cu ea. Adica mai vorbeste cu alte colege, iesi cu ele si convingeo sa faca si ea la fel. Asa nu va mai fi trista daca stai cu alte fete si va veti inteletge mai bine, zic eu.
Din ceea ce spui s-ar parea ca e putin egoista si ar vrea sa te controleze si sa fii doar cu ea prietena. Nu, nu cred ca poti avea incredere multa in ea ca poate, la nervi, sa te dea de gol!
Prietena ta este un pic cam posesiva si asta nu e bine.
Din momentul in care spui ca sunteti prietene foarte bune e normal sa va spuneti orice!
Sincer...NU AVEA INCREDERE IN NIMENI DE GENU EI
cunosc si eu persoane de genul asta si crede-ma nu pot tine un secret la nervi, vor sa iti provoace cat mai multa durere daca sunt suparate. gasesteti alte prietene
Nu ar fi bine sa o indepartezi, insa fereste-te sa-i dezvalui secrete prea...personale.Daca intr-adevar crezi ca lucrurile voastre in comun devin din ce in ce mai putine incearca sa raceti relatia usor si sigur, insa daca prietena ta are doar unele momente de melanocolie sau anxietate(cred ca se uita prea mult la telenovele ) incearca sa o ajut sa priveasca viata altfel si sa nu se mai "crizeze" asa daca stai si cu alte fete.