| hzbznznznnz999 a întrebat:

Eu și prietenul meu trebuie sa plecam undeva, iar eu nu știu cum sa-i spun ca nu am bani efectiv ma simt atât de prost pentru ca el trebuie sa plătească totul... cum ii spun? sa ma duc?

Răspuns Câştigător
| Alexis1202 a răspuns:

Buna! Ii poți spune,, iubitul meu, sunt intr-o perioada proasta cu banii și ma simt cam prost sa vin cu tine fără sa am banii mei la mine, chiar nu știu ce sa fac’’ dacă el te înțelege și spune ca plătește el e alesul, dacă renunța la plecare pentru ca nu are de unde sa plătească pentru amândoi e alesul, dar dacă pleacă fără tine pentru ca nu ai bani, da-i papucii, simplu. happy

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ii spui adevarul.
Spune-i ca nu ai calculat bine lucrurile si te gasesti in imposibilitatea sa pleci cu el!
Bineinteles ca initial va avea o surpriza neplacuta, dar din reactia lui vei intelege ce ai de facut, adica daca mai pleci sau nu.
De asemenea spune-i ca ii vei inapoia suma pe care o va cheltui pentru tine, nu cumva sa-si imagineze ca vrei sa profiti de intreaga situatie!

| hzbznznznnz999 explică (pentru greece12):

Mulțumesc frumos

| greece12 a răspuns (pentru hzbznznznnz999):

Nu ai pentru ce!happySi sper ca totul sa fie bine!

| AnemonaP a răspuns:

Pai nu stiai de ceva timp ca plecați acolo? Fii sinceră și spune-i totul, doar este iubitul tau, nu un strain

suntserios
| suntserios a răspuns:

Simplu si la obiect cum ne-ai zis si nou.
Ca nu te simti ok sa plateasca el mereu si in momentul de fata nu iti permiti x si y.

| Lukasssz a răspuns:

Daca e prieten te va intelege... si iti va platii totul.
Daca vrei sa te duci, te duci pur si simplu.Cel mai bine ar fi sa ii spui asa "frate nu am bani, ai vrea sa imi platesti tu cheltuielile?"