Asta nu e mama. Asa ceva nu se poate. Cum daca iei acum un 6 sa zicem, gata, dai si omoara copilul. Vorbeste cu cineva. Cu iubitul, cu o prietena, cu cineva din familie de incredere, cei de la Protectia Copilului.
Mama ta gandeste?
Chestiile astea nu se fac, nu in public.
Pe bune, tu vorbesti serios?
Umilinta in public nu e ok. In rest nu am inteles exact ce ai facut. Ar trebui inainte de toate sa intelegi faptele si gravitatea lor. Violenta nu e ok. Pedepsirea corporala trebuie inteleasa si asumata si de tine. Aici gresesc fff multi. Copii habar nu au despre consecintele faptelor. Decat stiu ca iau nuiele. Din contra trebuie sa stie ca acele nuiele sunt cel mai mic lucru care li se poate intampla dar pe care daca le tin bine minte greseala nu ar mai trebui sa se repete (altfel uita ca asa e memoria se sterge).
Nu e bine sa chiulesti, dar nici ce a făcut mama ta nu este bine. Eu zic sa vorbesti cu ea.
Vreau sa vorbim. vezi ca ti-am lasat adresa mea de mess. Nu sunt de acord sa fii scoasa in pilea goala afara pe scari dar cateva curele la pilea goala sunt bune
Corect. Curelele sunt indicate. Dar trebuie date cu catarama, nu cu cureaua dublată, să doară mai tare. Cel puțin 50 de curele sunt indicate