Am trecut prin exact aceeasi chestie diferenta era ca nu eram in aceeasi clasa doar pe acelasi palier si a 5-a aman2
Am stat 2 ani exact asa ne vedeam odata la 100 de ani si prima data ne-am pupat dupa 8 luni :-s si mentionez ca nu ne-am sarutat
Pe mess vorbeam multe zicea marea cu sarea da cand ma vedea se caca pe el...
Eu as zice sa vb mai mult in fata ca pe mess
Incearca sa il intrebi dc nu va pupati si voi...
Mie nu imi plac relatiile astea:-s
Fiti mai tupeistiiii! Nu exagerat dar hai ca puteti
Si eu sunt in aceeasi situatie adica tot asa suntem impreuna dar vorbim aproape numai pe mess si suntem in aceeasi clasa amandoi suntem timizi, colegul care esti cel mai bun prieten al meu din clasa 1 este si cel mai bun prieten al iubitului meu daca ai inteles deci suntem ca o gasca dar tot degeaba suntem amandoi pasionati de acelasi gen de muzica acelasi anime aacelasi desen nu stiu avem gusturi comune dar la scoala nu vorbim aproape deloc dar nu stiu in cazul tau puteti sa purtati pe mess o discutie si sa vb acolo eu asa am facut si acum e mai bine sper ca ti-am fost de folos mult noroc
Buna Druppy!
Intimidatea pro si contra.
Pro: e mai bine sa fiti timizi unu fata de altu decat sa fiti 2 destrabalati cum sunt tinerii de azi si nu intreceti masura.
Contra: poate duce la destramarea relatiei voastre.
Subiecte de conversatie nu se "aranjeaza" ca niste afaceri. Ar trebui sa vizionati mai multe filme impreuna, sa iesiti la un suc, intr-un local si de aici va vor veni idei.
Succes Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor :*:*