Am un coleg, probabil cel mai mare fan al lui Copilul de Aur si in fiecare zi ne dispera cu trilurile melodiilor lui pentru ca el nu a auzit de casti pana acum. O colega de-a mea i-a luat telefonul si i l-a aruncat pe geamSi de atunci e o liniste in clasa
Mie nu imi plac manelele dar vrei nu vrei cand te duci pe la un chef tot baga cineva macar o manea si esti nevoit sa o asculti pana la capat si sa iti "bucuri" ochisorii cu oameni care nu danseaza pe asa ceva ci se rup in figuri
Fernando (nu e gay, nu e gay, e idolu' la femei) - m-am casatorit cu-n barbat tampit
Sincer sa fiu imi placeau manelele alea vechi, maxim 2002, cu adrian si costi cu alea alea, eram mic si stand pe la petrecerile parintilor, prietenilor mai mari le ascultam de voie de nevoie, si astfel au intrat in amintirea mea ca fiind melodii ale copilariei ce parca imi aduc gustul de guma de banane in gura, dar manelele din generatia vijelie, salam, parizer, kaizer si tot asa nu imi plac, le detest.
Eu nu suport manelele.am ascultat in trecut pentru ca eram vazuta drept tocialara si voiam sa intru si eu in randul lumii, la inceput ma enervau teribil, apoi gasisem cateva care sa imi placa (asa se intampla cand te obisnuiesti cu anumit gen). Nu imi mai aduc aminte numele celor cateva care mi-au placut insa sunt f sigura ca daca le-as asculta acum nu numai ca nu mi-ar placea, insa as regreta inca o data ca era o vreme cand incercasem sa par altfel decat ma arata realitatea
p. s: mie nu mi se pare ca betty se contrazice, faptul ca a spus ca nu ii plac manelele iar ca apoi a amintit 3 care ii plac nu mi se pare o contrazicere. Poate acele melodii au inceput sa ii placa pentru ca ii aduceau aminte de ceva placut.sau eu stiu? poate tocmai ca si in cazul meu ca obisnuindu-se oarecum cu genul de la petrecerile la care a particpat a inceput sa selecteze care sunt cat de cat mai ok si ascultandu-le si pe acelea de mai multe ori au ajuns sa ii placa.totusi nu e o contrazicere, e mai degraba o enigma
Eu ascult toate genurile de muzica inclusiv manelele ...si ma bucur ca iti plac aceste manele pentru ca sunt unele care si eu si toti pe care ii cunosc le asculta cu placere pentru ca sunt unele dintre cele mai bune
Andrew am zis ca mi-au placut odATa in viata mea 3 manele. ti se pare ca ma contrazic? mie nu.
Da, mi-a placut odata "daca nu eu, atunci cine" dar nu stiu cine canta
Acum urasc manelele.
Nu mi-a placut nici o data vreo manea, dar nu pot numi maneaua ca muzica...
''Eu sincer nu prea ma omor dupa manele nu imi plac'' -> ''singurele manele care mi-au placut vreodata au fost '' O_o?
Http://www.youtube.com/watch?v=cieFBflHw0E
http://www.youtube.com/watch?v=rUXwRz4QmA4
... tie poate nu-ti plac manele pentru ca "nu-ti transmit un mesaj"
ps:asculti rock?
anonim_4396 întreabă: