| lenuta5 a întrebat:

Eu stiu parola prietenei mele cele mai bune de la o retea de socializare si am citit mesajele ei cu o alta fata in care ea spunea lucruri urite despre mine. Ce sa fac? Sa ma comport ca si cum nu stiu nimic? sau sa ma cert cu ea? dar asa ea ma va intreba de unde cunosc aceasta... Dati-mi un sfat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, nu iti este cea mai buna prietena. Nici macar prietena. Eu nu pot sa numesc prieten pe cineva care ma vorbeste de rau atata timp cat eu nu-mi vorbesc de rau persoanele pe care le consider prieteni. Mai bine ii spun in fata ce ma deranjeaza si ce consider ca nu este ok la compartamentul ei/lui decat sa barfesc. Urasc barfa, este pentru oamenii care nu au subiecte de discutie.

Iar ce vrei sa faci este strict alegerea ta. Daca nu o mai vrei prin preajma poti pur si simplu sa te indepartezi de ea, nu trebuie sa te certi. Daca te simti mai impacata sa-i spui ce stii poti sa o faci, ii zici ca ai aflat de la o prietena comuna, dar nu o sa te simti mai bine asa. Certurile dau nastere energiilor negative si intr-un final ajungi sa fi si tu afectata, iti afectezi organismul si nu cred ca merita. Lumea asta e plina de falsitate si trebuie sa iti alegi cu grija prietenii. Eu pot sa-mi numar prietenii adevarati pe degetele de la o mana, 4 degete sunt amputate *fictiv*. ^^