Cel mai probabil fiecareia ii e frica sa faca primul pas fiind prima experienta de genul si asteapta initiativa de la cealalta.
Doamne oamenilor e evident ca fata asta intreba daca e normal ca nu s-au sarutat inca nu daca e normala relatia...
La 14 ani ai tai eu nu prea cred ca ar trebui sa ai niciun fel de partener. Si citind raspunsul tau la alta intrebare unde spui ca de la 12 ani faci sex cu alte fete, cred ca e cam tarziu sa ne intrebi daca e normal sau nu ce faci...
Fiecare e liber să își trăiască viața așa cum îi place, nimeni nu e în măsură să critice pe alții.
Contează să fii fericită, atâta timp cât nu faci rău nimănui nu ar trebui să te intereseze părerile altora.
Ne intrebi daca e normal sa ai o iubita (in loc de iubit) sau daca e normal ca nu v-ati sarutat inca? Ce varsta aveti?
Nu e normal da nu e nici anormal. Oricum, nu are de ce sa fie gresit de vreme ce în ziua de azi se promoveaza sexul, nu conceperea copiilor ci doar sexul. Oamenilor din jur ar trebui să le fie indiferent cum iti produci tu orgasmul, doar ca pe unii ii doare prea tare de capra vecinului.
Nu cred că sunt în măsură să critic, poate voi chiar țineți una la alta și până la urmă asta e important. Nu sunt sub nicio forma împotriva religiei, voi nu aveți cum sa va schimbați atâta timp cât așa v-ați născut. Verifica daca chiar ai orientarea asta sexuala, să nu fie doar o afecțiune, daca înțelegi ce spun. Nu am cum să mă împotrivesc unei iubiri, că dacă e să fiți împreună, veți fi cu sau fara părerea mea. Nu știu gradul de normalitate, probabil da, probabil nu. Asta decizi tu, tu simți dacă e un lucru normal sa nu te fi sărutat după o săptămână de relație.
anonim_4396 întreabă:
boro întreabă:
anonim_4396 întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: