Te inteleg dar nu trebuie sa gandesti in felul asta, totul o sa fie bine, o sa vezi.La liceu lumea e altfel,mai de treaba, bine, nu chiar toata lumea dar o sa vezi ca o sa-ti faci repede prieteni.Fii sociabila,daca vei sta numai intr-un loc si nu vei vrea sa vorbesti cu nimeni,normal ca vei fi considerata o ciudata si ceilalti isi vor bate joc de tine, deci fi optimista, ca totul va fi bine.Si eu am trecut prin ce treci tu, si te inteleg perfect.Nu te astepta sa te intelegi cu toti colegii chiar din prima zi,acorda-ti-va timp pana va cunoasteti iar totul va fi ok.
Sper ca te-am ajutat, numai bine, pup:*
Semana in o singura privinta
Eu mereu o zic " ca fac vreo gafa" si culmea nu fac. (decat mici prostioare ) Mnoh...
Mereu cand zic ca totul e ok ca nu se intampla nimic
Fac gafe mari de uhu
Eu sunt primul care rad dupa toti
Tine minte
De ce iti e frica de aia nu scapi
Fii linistita totul o sa fie ok nu o sa te puna la zid sa te impuste god dammit.
Stai linistita. In liceu la toata lumea le tremura picioarele la inceput! Ai sa vezi ca in primele zile toata lume e "cu spatele strans" si incearca sa faca cunostinta, sa nu supere pe nimeni
Incearca sa fi tu insuti, sa zambesti si sa fii prietenos/prietenoasa. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine!
Cu profesorii e alta poveste Da, o sa vrea toti sa vada care ce si cat stie, deci sa nu te mire daca in primele 2-3 satamani de scoala o sa ploua cu note mai mici (asa e peste tot)! Dupa aia ai sa vezi ca incep si ei sa te cunoasca si o sa fie totul OK!
patrizia696 întreabă: