anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt clasa a 7 si imi place un baiat din clasa a 8, el e parcurist. mie la inceput nu mi a placut de el sa va zic cum a inceput tot:eram in fata usii de la scoala nu ma lasa gardianu sa intru bine ca erau mai multi copii asa in fine se da gardianu un pic mai incolo sa vb la telefon si baiatu asta ma trage si imi spune hai ma intra. Apoi in pauza treceam cu cea mai buna prietena a mea iar el era cu un coleg, iar el imi spune vin o oleaca sa iti spun ceva iar prietena mea ii zice hai ma las-o, a 2 zi de dimineata am vazut ca mi a luat id sa il bage in lista, am plecat la patinoar cu prietena mea si i am zis ca m a adaugat in lista si mi a zis da asa e te place mi a zis mie.am vb cu el seara si m a intrebat daca vreau sa ma combin cu el iar eu am zis da in fine am vb noi acolo ceva si dupa 15 minute a zis mai bine ne despartim nici acum nu am inteles, dar mie a inceput sa imi placa si vreau sa fiu cu el din tot sufletul meu cum sa fac sa ii atrag atentia? va rog ajutati-ma imi place si il iubesc mult

Răspuns Câştigător
| Ramonika_3365 a răspuns:

Pai incearca sa vorbesti cu el mai mult. Sa il intrebi de ce a ajuns el la concluzia asta si de ce a vrut sa va despartiti. Pana la urma, exista un motiv pentru toate. Incearca sa gasiti un subiect comun. Daca nu merge si cu asta, poate ca lui ii place alta fata, sau poate vrea sa faca pe inacceptabilul : e specific baietilor. [ daca nu reusesti cu acele lucruri singurul mod prin care poti sa ii atragi atentia este sa il faci gelos. ] Poate asa o sa mearga! Succes happy.

1 răspuns:
| DakotaRoyse a răspuns:

Of, dragostea asta de copii big grin
Comportă-te normal. Dacă el te place, sigur te va agăţa din nou.
Dacă tu vrei să-i atragi atenţia, doar fă-te inaccesibilă, nepăsătoare la ce s-a întâmplat, greu de prins. S-ar putea să-i trezeşti interesul mai repede decât crezi. Oricum, nu apela la metode gen datu' din cur ca raţa, făcutu' părului nu ştiu cum, că la vârsta asta încă nu ţin.
Eventual poţi încerca să pari interesată în domeniul parkour. Va fi un motiv bun ca să te învârţi mai mult în jurul lui.