| Evelyna_8584 a întrebat:

Eu sunt clasa a Vlll-a..au mai ramas cateva saptamani si eu nu m-am hotarat la ce liceu sa intru.Imi place foarte mult engleza si ma princep la romana...dar nu ma prea pricep la franceza sadDe matematica,chimie,fizica sa nu aud nu imi plac de loc [anul trecut am avut media generala 9, 50 iar anul asta cam la fel]
deci la ce liceu din Tulcea sa dau [ ca de acolo sunt]
va rog o parere...sad

3 răspunsuri:
| Fantastic7 a răspuns:

Nu conteaza la ce liceu :d
Daca ai media asta, la unul cat mai bun
Iar daca te pricepi la rom si engleza, sa dai la profil uman, nu conteaza ca nu prea stii franceza, e o limba usoara o s-o inveti repede:p

| Mihay95 a răspuns:

Semeni cu minelaughing adica nici eu nu le am cu matematica,chimia,fizica etc dar ma atragea romana,istoria,geografia si tinand cont ca vreau sa intru si la academie m-am dus la Stiinte Sociale.
Eu unul iti recomad acest profil sau Filologie (mai ales daca nu iti place matematica). Daca preferi Latina si limbile straine te duci la Filologie, daca preferi Istoria, Geografia du-te la Stiinte Sociale(oricum la amandoua faci romana,, de calitate'')
Dupa ce absolvi liceul te poti duce la Academia de Politie, Drept, Jurnalism .....etc mai multehappy
PS:Apropo la Stiinte Sociale nu mai faci chimie, fizica, biologie dintr-a 10 iar la Filologie pe langa astea nu o sa mai faci nici matematicahappy.
Totusi eu iti recomand Stiinte Sociale ca chiar daca nu ne place matematica o ora pe saptamana in a 11 si a 12 nu o sa fie mare chestie, mai ales ca nu o sa iti stice, chiar o sa iti fie de foloshappy deci Bafta sper sa faci o alegere buna ca pana la urma conteaza ce iti place tie.

| ayase a răspuns:

Eu sunt la filologie; iti recomand sa mergi acolo.Ai medie mare deci iti va fi usor sa intri; dar ai grija si ce note iei la testari.La inceput nici eu nu am stiut franceza dar cu timpul daca te straduiesti poti sa-ti intreci viitorii colegi.In generala nu prea stiam franceza dar acum ma descurc.
Au revoir! happy