| Nousername a întrebat:

Eu sunt cu un baiat de 2 luni, dar devine prea protector! Nu ma mai lasa libera deloc. Totul a inceput cand mi-a cunoscut cel mai bun prieten care e baiat, si acum e extrem de gelos. Prima data mi-a sugerat sa nu mai stau cu el ca cica arata ca un criminal. E cel mai bun prieten al meu, logic ca ma intalnesc cu el la un film sau vorbim la telefon, dar altceva nimic. Insa, iubitul meu nu ma lasa nici o secunda in pace mai nou. Devine prea insistent, foarte gelos. Am vorbit cu el si am incercat sa ii spun ca nu are de ce sa fie asa. La inceput nega ca ar fi gelos, dar acum a recunoscut ca e deoarece cica eu cu bff-ul ne petrecem prea mult timp impreuna si avem prea multe gusturi la fel si ca deobiceei fetele au fete ca prietene (exact asa a zis, m-a enervat rau la faza asta dar l-am ignorat ).
Orcum, chestia e ca a inceput sa se certe cu cel mai bun prieten al meu si sa il faca in toate felurile, Iar prietenul meu cel mai bun nu se poate abtine sa ii traga un pumn in fata. Nu imi place situatia! Chiar nu stiu ce sa fac! M-am saturat, zici ca sunt in filmele alea cu drama, si nu stiu cum sa ii fac sa se inteleaga.

Ma rog, acum nu stiu daca ati inteles ceva din ce am scris mai sus, am incercat sa ma exprim cat mai bine ...Probabil nu ati citit mai tot dar sper ca ati inteles ideea. SFAT! Funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil iubitul tau incearca sa te impresioneze tot mai mult, iar cand apare bff-ul tau cu care te distrezi si incepi sa razi el se simte gelos deoarece el nu reuseste sa te faca sa razi ca bff-ul.
Sfatul meu este sa razi la glumele lui, sa-l facisa creada ca te distrezi de minune ca bff-ul tau si s aii spui ca acel baiat nu e genul tau.
Bafta!

3 răspunsuri:
| Nousername explică:

@marina
Gemeni,de ce? Inseamna ceva?

| marinamary a răspuns:

Pe prietenul tau cel mai bun il cunosti de cand erati mici? Daca da atunci spunri iubitului tau ca sunteti BFF de mici si eu cred ca o sa inteleaga! Apropo ce zodie e iuubitul tau?

| Lavixe a răspuns:

Te iubestehappycred ca e gelos pe bff-ul tau pentru ca ar crede ca ai avea o relatie oarecum prea apropiata...cam pre apropiata! Fundita?