| costyn162 a întrebat:

Eu sunt de la tara si am auzit vorbindu-se pe aici ca cosii iti trec dupa ce iti incepi viata sexuala...Eu unul nu cared... Vreau parerea voastra...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice activitate regulata - la propriu - ajuta la reglarea disfunctionalitatilor organismului
cosurile apar si datorita dereglarilor hormonale normale ale pubertatii
in combaterea cosurilor este recomandata activitatea sexuala pentur ca aceasta are implicatii asupra secretiei hormonale - indiferent de tipul actului sexual la care este supus organismul: important este sa o faci cu regularitate, cu perseverenta... - intr-un cuvant, cu responsabilitate. Romedic

10 răspunsuri:
| c0rn3l1uss a răspuns:

Deci... Loloi nu inteleg ce vrei sa zici... daca poti sa traduci ar fi binewinking

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Poate ca este adevarat
dar depinde de persoana

| albastrel a răspuns:

Adica cosurile? offf nu! nu este adevarat!

| costyn162 explică:

Iarta-ma albastrel-alinu stiu dar nu e cazul sa ma corectezi: pentru ca este corect "cosii" deoarece"cosurile" se foloseste cand vorbesti despre acel obiect in care pyui merinde

| lily09 a răspuns:

Pai na...acuma riscate..incercarea moarte n-are...hahahahhaha....apoi mai vezi tu rezultatul....curaj

| gabriela_7862 a răspuns:

Incearca si ai sa vezi...ca nu e asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este adevarat, activitatea sexuala aduce schimbari hormonale, in bine pentru organism.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti spun una si buna...am 3 prieteni...toti 3 si-au inceput viata sexuala de curand... 2 nu mai au cosuri aproape deloc...si al 3 e la fel...acum nu stiu ce sa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@asu, al treilea minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca la asta nu m-am gandit...winking laughing