Vai de mine. explica mi, te Rog:,, mai făcut curios puțin când pui mult cât de mult adică doar nu ai vrea unul de 30 40 și tu sa ai 20 de ani" Care este problema cand unul are 20 și celalat 30 de ani?
Daddy issues. Caută în iubitul lor ce nu au primit de la părinte. Nu e chiar o atitudine sănătoasă.
Se poate. De multe ori fetele astea au ceea ce se numeste daddy issues. Eu sincer am o afinitate pentru barbatii maturi dar nu am crescut fara tata
Ciudată nu văd nicio legătură sau ceva ce ar avea legătura cu tatăl tău ori este ceva ce numi nu-mi dau eu seama încă și încă ceva dacă nu te superi ca te întreb mai făcut curios puțin când pui mult cât de mult adică doar nu ai vrea unul de 30 40 și tu sa ai 20 de ani bine aicia este viața ta cum ți-o trăiești și cu cine ți-o trăiești nu ma bagă in viața ta face ce vrei cu viața ta este algerea ta doar eram puțin curios
O diferența de 10-12 ani nu e grava
Multumesc pentru răspuns.
Sa ai o viața plină de bărbați Maaaaariiiiii Marrrriiii de tot.
Ești ok? Mariiiiii de tot e o diferența de +20 de ani între….
Unii aveți chef de cearta numai dacă vi se da un rapsuns, ce mai căutați pe TPU?
Aaaa pai așa spune muuuuullllt însemna 10-12 iari Mariiiiii +20 nu știam bine ca mi-ai spus acum am înțeles mai bine
Vai de mine. explica mi, te Rog:,, mai făcut curios puțin când pui mult cât de mult adică doar nu ai vrea unul de 30 40 și tu sa ai 20 de ani" Care este problema cand unul are 20 și celalat 30 de ani?
Barbatilor le plac femeile si cu 20 de ani mai tinere, la fel cum unor fete/femei le plac barbatii cu 20 de ani mai batrani as numi-o mai mult preferinta decat vreo problema mentala.