anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt foarte directa si timida in acelasi timp. Am pus ochisorii pe un tip cu 3 ani mai mare decat mine si am incercat sa intru in discutie cu el pe mess. A reactionat cum nu ma asteptam, foarte dragut...insa nu prea comunicativ. De doua ori s-a intamplat asta. Cred ca si-a dat si el seama ca incerc sa caut subiecte cu care sa ma bag in seama,dar nu stiu cum. M-am gandit sa ii spun direct ca mi se pare dragut si as vrea sa il cunosc mai bine,asta daca isi doreste si el. Dar nu prea imi dau seama care ar fi reactia lui...
Deci...ori ma considera insistenta,ori tupeista [ceea ce in nici un caz nu sunt], ori disperatalaughing
Voi ce spuneti? Sa il iau asa direct sau nu?

5 răspunsuri:
| Dianne06 a răspuns:

Intr-adevar, o idee foarte, foarte PROASTA!
Scuza-ma, dar cati ani ai?raised eyebrows
Nu, clar, la ora asta gasesc numai intrebari tampite! x_X
My darling, degeaba pui tu ochisorii pe el, daca el nu-i pune pe tinerolling eyes..Acum doar nu stai sa-l obligi sa "te cunoasca". Mai intai asigura-te si tu ca-i place si lui de tinerolling eyeswinking. Ce zici de asta? x(
Plus ca daca ii place de tine, trebuie sa insiste el, nu tu.

Iar daca-mi dai funda la intrebarea asta tampita, inseamna ca ti-a placut raspunsul, ceea ce sper sa nu-ti fi placut, pentru ca atunci va fi si raspunsul meu exact ca intrebarea ta, adica tampit.x_X
deci, fara:*

| Kissmeagain a răspuns (pentru Dianne06):

Sa iti explic laughing Nu m-am suparat pentru raspuns, chiar mi-a placut. Nu insist...pur si simplu thinking De cate ori s-a intamplat sa vorbim, el era foarte dulce si parea ca ii face placere sa vorbeasca cu mine. Problema eram eu...ca pur si simplu nu stiam ce sa zic. Si nu il oblig cu nimic spunandu-i ca este dragut thinking Wtf? laughing Si nu am de unde sa stiu daca ma place sau nu, atata timp cat nu ma cunoaste deloc laughing

| Dianne06 a răspuns (pentru Kissmeagain):

Atunci trebuie sa te cunoasca:*laughing, sau cel putin asteapta sa faca el pasul asta.
Desi, nu prea pot sa-ti spun asta, pentru ca nici eu nu asteptrolling eyeslaughing)
In fine, poate ca am fost putin prea "dura"laughing

| Kissmeagain a răspuns (pentru Dianne06):

Nu ai fost dura...nu stiai exact cum sta treaba...stai chill big grinlaughing

| Cosmotel a răspuns:

Direct, fara ocolisuri. mie asa-mi place laughing