| Frommywindowcar a întrebat:

Eu sunt foarte praf la fotbal la liceu. De fiecare data cand eu vreau sa joc fotbal cu baietii pe terenul scolii ma simt foarte agitat, ba ca primesc mingea in cap, ba ca nu atac destul de bine incat sa iau mingea jucatorului. Inclusiv la fostul meu club de fotbal m-am simtit agitat, acum m-am lasat de vreo 4 ani. Prima oara cand am primit o minge in cap a fost in clasa a patra, atuncea sa zicem ca am fost un portar destul de bun si colegul meu de echipa imi dadea tot timpul cu mingea in cap. Incepand din ziua aceea pana acum ma simt traumatizat si simt ca nu pot juca niciun sport la scoala. Bineinteles ca joc baschet mai mult, dar la fotbal am fost mereu slab. Ce pot sa fac ca sa-mi inving frica si sa fiu foarte bun la mine in echipa?

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Eu sunt foarte praf la fotbal...Ce pot sa fac...sa fiu foarte bun la mine in echipa?"

dacă n-ai talent la așa ceva, n-ai și gata. Joacă și tu altceva: volei, ping-pong, popice...

| dullcat a răspuns:

Buna.E cale lunga de la a juca fotbal ok/nu prea ok pana la a spune ca nu poti juca niciun sport la scoala.Cred ca exagerezi putin situatia, mai ales ca apoi spui ca de fapt joci baschet. Daca erai atat de lipsit de tactica nu cred ca te mai suportau colegii si ti-ar fi spus una alta, nu? Nu te-ar mai fi vrut in echipa.Dar din moment ce inca esti acolo, repet, cred ca totul este doar in capul
tau?

Exista multe alte sporturi la care poti fi bun dar daca te retragi, te ascunzi in sentimentul de frica doar fiindca nu dai prea mare randament la unul singur nu ai de unde sti pentru ca cel mai probabil nu vei incerca lucruri noi ca sa afli.Si ai grija ca nu e deloc sanatos sa tot primesti mingi in cap, mai ales fiindca tu inca esti in crestere.
Alege sporturi care nu iti creeaza anxietate, ca altfel degeaba le practici.Acestea trebuie sa te invioreze, sa te energizeze, sa iti stimuleze pozitiv corpul si mintea, nu sa te traga in jos din punct de vedere psihologic.Succes.