Ai mare grija pentru ca sunt unele persoane care pot profita de bunatatea ta.Incearca pe cat posibil sa nu mai fi timida.Fi curajoasa si prin acest curaj vei avea multe de castigat.Nu trebuie sa fi una dintre acele fete cu fize si care mereu se dau mari, trebuie sa ai curajul sa sp si sa faci cea ce vrei u.
Succes!
Viata insasi te va invata sa nu mai fii timida! Totul e sa stii unde ti se termina timiditatea si incepe naivitatea.De NAIVITATE sa te temi si sa iei masuri!
Care este motivul pentru care esti timida?! Nu socializezi cu lumea?! Sau cand vezi pe cineva, pur si simplu te inrosesti la fata, si daca acel cineva iti mai spune ceva, te`ai blocat de tot?!
In fine...
Incearca sa vorbesti cat mai des cu prietenii tai, despre orice si oricand.asa vei incepe sa simti " placerea vorbitului "... incetul cu incetul vei vedea ca n`o sa mai fi asa...
Da` am si eu o intrebare...cati ani ai? lasa`mi un mesaj pe privat sau scrie aici...
Daca ai sub 12-13 ani... e ceva normal... da` daca ai peste 12 ani...incearca sa privesti viata din toate punctele de vedere, si infrunt`o cum se cuvine! nu mai fi timida, ca ai multe de pierdut, crede`ma ca daca esti mai infipta nu ai absolut nimic de pierdut!
Uneori timiditatea poate fi atragatoare . Tot ce trebuie de facut este sa socializezi mai mult cu oamenii (in special cu sexul opus) si sa te imprietenesti. Cu timpul te vei obisnui si vei trece peste "bariera" timiditatii. Eu una consider ca un strop de timiditate te face mai misterioasa si feminina. Spor oricum! :d
Sa ai mai multa incredere in tine, gandeste pozitiv in tot ce intreprinzi si succes! Pot sa-ti spun ca si eu sunt timida in a face primul pas dar daca sunt abordata socializez foarte repede.
Daca ai o varsta mai mica, 9-14 ani stai linistita. daca ai 15 -20 si vrei un prieten trebuie sa fii atenta daca nu cunosti ce vor baietii.ma refer la sex. dar timiditatea nu este un lucru rau. face parte din feminitatea ta si unor baieti le plac fetele timide.fii tu insuti. ce se poate intampla daca te porti ca atare? ce crezi ca este cineva perfect? sau crezi ca a fi mai indraznet este musai o calitate? uneori da insa uneori este un dezavantaj.
Vara200 întreabă: