| aliceandreea11 a întrebat:

Eu sunt genul de fata care se imbraca dupa propriul gust si uneori ma imbrac mai lejer si chiar cu haine de la baieti. Credeti ca beietilor le plac acest gen de fete?

5 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Depinde foarte mult de mentalitatea baiatului, sunt unii care adora acest stil, altii nu. Ideea este sa te simti tu bine, nu ce zice altcineva.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Si da si nu
adica imi place o fata cu chip dragut imbracata in niste haine super largi pentru ea, de baiat
sau in camasa de baiat
nu-mi place cand o fata poarta blugi de baiat si o fac sa arate ca o scandura, trebuie sa vezi putin formele big grin

| neutrino a răspuns:

Baietilor le plac fetele care au bun gust si simt. Chiar daca pe ploaie, de exemplu, se uita la tricourile ude de pe fetele care nu au sutien, lor nu le-ar conveni ca in asemenea situatii partenerelor lor sa nu poarte sutien.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de băiat. unora da happy

| bibi518 a răspuns:

Unora da, altora nu. Exista diferite tipuri de persoane si aceste cu gusturi diferite, dar te asigur ca ai sa gasesti destui baieti carora sa le placa stilul tau happywinking

Si eu mai port tricouri de baieti pentru ca le consider mai comode si multe au mesaje mai ca lumea decat cele de fete, pe care gasesti numai chestii pompoase si dragute.Deci nu esti singurawinking