| loredana_4897 a întrebat:

eu sunt impreuna cu un baiat de 2 luni.la inceput vorbeam cateva ore bune la telefon...el era la mare si avea mai mult timp.acum e la el acasa si lucreaza toata ziua. vrea sa isi cumpere singur masina pentru ca are 18 ani si isi ia carnet, iar parintii lui nu vor sa l ajute.acum vorbim 15 miute seara, inainte de culcare.de 3 saptamani nu ne-am vazut deloc.el sta la 20 km de mine.eu am 15 ani.sa ma despart de el? credeti ca relatia asta mai are vreun rost? el spune ca dupa ce va incepe scoala ne vom vedea mai des, dar nu stiu ce sa zic de asta.

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Orice relatie cu sacrificiile ei. Suisuri si coborasuri. Baiatul asta merita laude insa pentru faptul ca incearca sa realizeze ceva pe propriile puteri. Cati dintre pustii actualei generatii pot spune ca si-au luat masina prin forte proprii si ca se zbat sa realizeze ceva pe cont propriu? Si uite, cu toate ca lucreaza toata ziua, isi face seara timp pentru tine, ceea ce inseamna clar ca nu ii esti indiferenta. Daca nu ma insel, in 2 saptamani incepe scoala si o sa vezi ca indoiala se va disipa. Eu zic sa nu te grabesti inca cu o decizie, care ar putea sa fie hazardata. MULT SUCCES!

3 răspunsuri:
| Youcandoit a răspuns:

Ma pana sa incepem scoala nu mai e mult dar ar trebui sa ii spui ce crezi si mai ales daca crezi ca relatia nu merge.happy

| Kazumi a răspuns:

Pai daca il iubesti nu te desparti de el.dar daca nu mai bine ati rupe relatia.nu are rost. daca va iubiti cu adevarat distanta ar trebui sa va apropie mai mult.

| bogdanLucian a răspuns:

Cu siguranta baiatul e cam aventurier, tu esti mica si vei avea timp sa ai orelatie dar baieti ca el sunt doar trecatori azi cu o fata maine cu alta. Dar pana la urma este decizia ta cum o vei alege daca mai vrei sa continui cu el sau nu. Daca crezi ca te iubeste cu adevarat atunci ascultati inima dar sa fi foarte atenta sa nu suferi. In rest este alegerea ta. Dumnezeu sa te ajute s iei decizia corecta.