; D si eu am stat cu un baiat mai mare ca mine cu 4 ani el avand 18 iar eu 14, dupa 1 luna el deja incepuse sa bata apropouri la sex si chesti de genul iar mai tarziu chiar mi-a cerut sa o fac cu el.eu sunt de parere ca cel mai bine e sa stai cu baieti cat mai apropiati de varsta ta .dar daca tu asta iti doresti incearca! poate el nu e ca ceilalti si o sa te respecte sper ca ti'am fost de ajutor pup
Buna :] ♥
Dragostea nu are varsta ^^. Daca va intelegeti unul pe altul si totul merge bine, poti continua :].
Succes
E diferenta de 4 ani nu e mare. exact atata e si intre mine si partenerul meu. Eu eram in a 8-a cand ne-am hotarat sa fim impreuna, daca va intelegeti si sunteti siguri ca asa e cel mai bine, varsta e prea putin importanta.
Bafta
Poi daca tu il placi, si crezi ca si el te place eu unul zic ca nu e prea mare, nu conteaza cum e daca voi doi va iubiti.Asta conteaza, iubirea!
Succes cu el
Nu e prea mare...numai ai grija cu cei din liceu...asa succes in relatie!
Valentina. nu stiu ce intelegi tu prin indragostita dar sa iti raspund la intrebare. iubirea nu are varsta... niciodata cineva nu este "prea mare, prea bun, prea tare," pentru cineva
Pai dupa parerea mea nu trebuie sa tineti cont de varsta. Daca va iubiti este tot ceea ce conteaza. Sper sa fii fericita si sa te bucuri alaturi de persoana iubita. Bafta :*
Pai depinde, daca va placeti reciproc, eu nu cred ca conteaza varsta, doar ca ar trebui sa ai grija pentru ca el e imd major, asta insemnand: cluburi, alcol, masina, si multe altele. tu decizi
Pai in clasa a-7-a ar trebui sa ai 13-14 ani, nu? si el in clasa a -11a ar trebui sa aiba 17-18 ani. Diferenta dintre voi ar fi cam de 4 ani, stai linistita nu e deloc mare, e numai bun.Eu am o relatie cu un baiat care e mai mare decat mine cu 5 aproape 6 ani,si ne intelegem bine ,asa am fost si eu,nu am stiut ce sa fac, si pana la urma m-am gandit sa incerc, si deja avem 3 luni impreuna.Eu zic sa incerci,''incercarea moarte n-are'', daca nu va intelegeti atunci fiecare pe drumul lui.Bafta :*:*:*.
Normal ca nu conteaza varsta. [Nu e prea mare] Conteaza ff mult sa va iubiti >
Normal ca nu conteaza varsta :*[ nu e prea mare] conteaza doar sa va iubiti voi . [Fundaa te rogg >