Si da si nu!
Decat un anturaj prost, mai bine o singuratate calma.
De obicei cei din zodia varstorului sunt niste singuratici si le place asta! Chiar si daca sunt in cuplu, ei tot cauta singuratatea!
Dar nu-i o regula.
Cand o sa gasesti persoana potrivita care sa inlocuiasca caldurica singuratatii cu tumultul vietii, o sa iesi din starea asta, o sa iesi din barlog!
Buna,nu vad de ce ar fi un lucru rau.Adica,fiecare persoana traieste cum ii place.Decat cu niste prieteni falsi carora sa nu ai incredere sa le spui nimic, mai bine singur.Astfel,esti mai linistit, nu mai esti deranjat la orice ora si e mult mai bine, iti faci "ordine" in minte, gandesti totul la rece...In principiu, nu este deloc rau.Conteaza sa-ti traiesti viata cum iti place, cu sau fara prieteni.Pa-pa!
Cum zice si @Elianna mai sus, mai bine asa decat printre oameni care nu-ti plac sau nu-ti acorda atentia si respectul cuvenit.
Iti iei o pisica, apoi treci la acvarii, in prima etapa iti acoperi geamurile cu paturi, apoi te gasim agatat in grinda.
Iesi afara! mergi peste cunoscuti, suna-i...chiar daca dau capul peste cap cand te vad, tu ia si insista.Stiu! o sa zici ca tu nu faci asa ceva.Trebuie sa faci o schimbare in comportamentul tau, numai tu ai raspunsul!
Ok! ti-am ghicit si in cafea, am pus tarotul pe masa...iti trimit nota de plata pe privat! pa!
Pai uneori da, uneori nu.Ar fi bine sa fi totusi mai apropiata de unele persoane pe care sa te placa asa cum esti sa sa iti acorde singuratatea cand e nevoie. Funda?
Nu e bine de loc! poti sa fii singur, poti sa fii asa pîna la bștrînețe! cauta pe cine! nu tarmazii!