| Pache95 a întrebat:

Eu sunt indragostit de o fata. ea are 18 ani eu 17. mi-a fost teama sa ii spun de la inceput ce simt pentru ea, si in timp am devenit cei mai buni prieteni. i-am spus acum o saptamana ca de fapt o iubesc dar din cate mi-a dat ea de inteles, nu simte la fel, asa ca am ramas in continuare prieteni.nu imi convine sa fiu doar prieten cu ea pentru ca de cate ori vorbim simt ca zbor si as vrea sa o sarut, sa fiu cu ea. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| EvilThoughts a răspuns:

Poate ca ar trebui sa astepti o vreme sa se mai linisteasca lucrurile.Iti dai seama si tu ca nu i-a fost usor sa accepte ca tu o pplaci,mai ales ca ea credea ca sunteti doar prieteni.
Oricum,ai putea sa o inviti la un suc si sa o intrebi ce simte pentru tine.S-ar putea sa nu simta la fel,dar, in cazul unui refuz, cred ca ea va dori sa fiti un pic mai distanti...o vreme.In orice caz, invit-o undeva si da-i de inteles c atu tii la ea, ca nu e doar o pasiune trecatoare.
...Cat despre varsta... diferentta dintre voi este doar de un an, asa ca nu inseamna nimic.Nu constituie o piedica in calea relatiei voastre.Bafta!

3 răspunsuri:
| Alexaaa1 a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu ea sa o intrebi daca simte acelasi lucru, sau ai putea sa o mai lasi putin timp ca sa isi dea si ea seama ce simte thinking numai fi asa nerabdator. in timp se rezolva toate big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai rabdare! Toate la timpul lor!

| ROB3RT89 a răspuns:

Pai e datoria ta de barbat sa faci primul pas, evident ca poti primi un refuz din partea ei dar macar incerci.Invito in oras la un suc/pitzza/film si daca acepta invitatia fa-ti curaj si spune'i ce simnti pentru ea, si incerca sa o saruti cand crezi tu ca e momentul potrivit! Fii atent la limbjul trupului, iti vei da seama daca te place si ea dupa priviri si gesturi.Mult succes, si daca te refuza nu fi trist, mai sunt si alte fetehappy