anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt indragostita de un baiat, vreau sa ma culc cu el dar el nu imi da atentie.si credeti-ma ca sunt sigura de ce fac...cum sa il fac sa se indragosteasca de mine? trebuie sa vorbesc deschis cu el? ce sa ii zic? cum sa incep? va rog vreau raspunsuri concrete. aa daa si maine este si ziua lui...

6 răspunsuri:
| Ros3Blu3 a răspuns:

Daca ii zici direct ca vrei sa te culci cu el te ia drept usuratica happy! Combina'te ma intai cu el si lasa-l pe el sa iti ceara chestia astahappytongue Fa'i si tu cadou o cutie de prezervativelaughing) Incearca vb cu el combinati'va si dupa aia pac pac laughing Ca asa te culci tu cu el iti zice ca ramaneti impreuna 100 de ani si dupa aia dupa o saptamana wave

| foxi a răspuns:

Spune-i deschis ca vrei sa te culci cu el, sigur nu te refuza!

| Alex >D a răspuns:

Ori era moderna e prea "moderna " ori lumea traieste in Evul Mediu. Daca fata vrea o partida cu baiatu`, cine sunteti sa ii spuneti nu o face ca te ia usuratica?! Da, poate o ia asa, dar trebuie sa fii un pic dus cu pluta. Cand unu vede o tipa si zice : mama, ce-as face. nu e acelasi lucru cand o fata crede la fel? E ceva rau?! E ziua lui? Poti sa ii faci un cadou, dar daca ai gand la o relatie, nu ar fi rau sa il anunti inainte. dupa aia nu stii cum o ia.

| Mady_1319 a răspuns:

Vrei sa te ce?
Sa nu cumva sa ii sp ca vrei sa te...cu el o te creada o usuratica.
Nu il faci sa se indragosteasca de tine culcandu-te cu el. Sunt multe modalitati (in afara de sex) de a-l face sa se indragosteasca de tine, pahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-l, da-i un pic de spatiu si timp. Dar daca el nu iti acorda atentie, are motivele lui. Poate nu simte ceea ce simti tu. Oricum, nu poti sa faci pe cineva sa te iubeasca...
Cat despre ziua lui, eu zic sa-i iei ceva ce stii ca ii place. Un CD sau ceva. Iar daca nu te-a invitat poti sa-i dai tu un telefon si sa-l feliciti. Timpul le rezolva pe toate, parerea mea. Dar dupa cum ai scris, pari destul de micuta.Mai bine mai astepti, te mai maturizezi un pic.Pentru ca ai tot timpul din lume happy

| hose a răspuns:

Buna
parerea mea este ca daca iti place de un baiat nu trebuie neaparat sa te culci cu el.
poate ca ti starneste placerea asta dar trebuie ca si el sa fie de acord iar cum tu spui ca el nu ti ca atentie nu cred ca se poate intampla astasadincearca sa vb cu el poate va cunoaste ti mai bine si poate o sa te placa incet incet...
intra si tu in vorba cu el spune i "La Multi Ani"chestii din astea
iar ca sa face ti dragoste amna2 trebuie mai intai sa fiti impreuna, cel putin daca iti doresti o relatie cu el... daca vrei doar asa de disractie baga te in vb cu el si o sa iasa cevahappy
mult succes