| mihaelutza14 a întrebat:

Eu sunt o fat mica de statura si nedezvoltata si nici un baiat nu se uita la mine de ce cand ma uit in oglinde vad o fata frumoasa si cand ma uit in ochi cuiva ma sint as urata? multumesc pentru raspuns

8 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Trebuie sa inveti sa te placi pe tine..si sa castigi incredere. Daca tu nu ai incredere in tine si nu te placi, nu esti mandra de tine, cum sa te placa persoenele de langa tine.
tu gandesti negativ iar ele asta percep straight face

| marsy a răspuns:

Nu esti ca ceilalti. esti deosebita draga mea.
Si o sa te dezvolti si tu! apreciaza-te asa cum esti pentru a te aprecia si ceilalti.Ai mai multa incredere in tine. in propriile tale forte!

| Bixelle a răspuns:

Dar nu trebuie sa te simti asa... trebuie sa fi increzatoare in tine...nimeni nu e urat/a ...fiecare e frum in felul lui... si de unde stii u ca nici un baiat nu se uita la tine adica poate unor baieti le place de tine dar sunt mai timizi etc...ca sa te placa cineva mai intai trebuie sa te plaki tu insati... iubestete pe tine pentru cum esti si atunci vei fi iubita... succes si numai gandi asa...gandeste-te ca mereu exista si o parte buna...

| Joyo a răspuns:

Uite ce zice un baiat, adica euwinking. Baaietii care se uita dupa cat de mare are fata asta fundul sau cat de dezvoltata e, sunt baieti care nu te merita cu nici un chip. Nu te mai uita la celelalte fete, ca, vezi Doamne, ele au de 2-3 ani prieteni si ca sunt fericite foc. Astea sunt genul de relatii care nu dureaza. Tu vezi-ti de treaba ta, si incearca sa-ti dezvolti caltatile pe care le ai... Inca ceva... eu am 16 ani, si nu sunt un baiat urat. nici prost, nici rusinos... totusi pana acum n-am tinut de mana alta fata in afara de sora mea laughing, si asta nu pentru ca nu am avut ocazia, ci pentru ca, decat sa-mi fac prietena o fata frumoasa dar fara valori... fara o inima, un suflet mare, prefer sa astept si sa-mi vad de treaba mea... Cu alte cuvinte, prefer sa ma imprietenesc cu fetele mai putin frumoase sau mai putin dezvoltate, dar care au destule calitati pentru a ma face sa ma simt bine. sa masimt iubit big grin... Daca vrei sa mai vorbim, da-mi un mesajwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se va uita la tine acel baiat care va vedea in tine pe cea dorita de mult timp.fiecare floare isi are umbra ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Principalul este interiorul. Anii trec si apoi ce ramine cu exterioru
?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt mica de statura si nedezvoltata...am 13 ani dar cred ca nu s-a sfarsit pamantul...baietii care se uita numai la aspectul fizic al unei fete sun niste dobitoci care nu merita fata respectiva, ci doar vor sa se dea mari ca au''o gagica buna rau''cati ani ai tu? daca doresti sa mai vb ia id-ul meu:mirelutza_girl96.chiar daca sunt mice eu nu am probleme din astea.am prieteni ma plac si unii baieti.conteaza mai mult sa ai ceva in cap decat in busttongue

| tifetu a răspuns:

Buna! Am citit mesajul tau si inteleg ca esti nemultumita pentru ca esti scunda si nedezvoltata. De asemeni am observat ca nu ai mai intrat pe TPU/adolescenti din noiembrie 2009, deci s-ar putea sa nu ajungi niciodata sa citesti mesajul asta. Esti deceptionata pentru ca niciun baiat nu se uita la tine. Cu timpul vei avea ocazia sa obaservi ca totusi, exista o anumita categorie de baieti / barbati care sunt foarte atrasi de fetele extrem de mici de statura. Problema este ca la varsta adolescentei, multi baieti se raporteaza la restul grupului si se jeneaza sa-si manifeste niste gusturi mai deosebite, s-ar putea ca, dintre colegii tai cativa sa te studieze pe furis si sa aiba in secret fantezii erotice cu tine, dar se feresc sa-ti arate aceasta, de frica sa nu fie judecati de ‘spiritul gastii’, se preocupa ce parere ar avea X-ulica daca l-ar vedea tinandu-se de mana cu o fata care-i ajunge pana la buric. Eu sut mult mai in varsta (42 ani), dar pe la 17 ani am observat ca fetele / femeile foarte scunde reprezinta pentru mine o atractie extrema si sunt absolut fascinat de orice femeie cu atat mai mult cu cat este mai mica de statura. Insa in mod sigur m-a fi ferit sa ma afisez cu ea fata de cunostinte. Pe la 35 ani cand mi-am luat inima in dinti si am iesit la plimbare cu o fata de 130cm, n-am scapat de remarci ale diversilor idioti de genul ‘a iesit cu copilul la plimbare’, ‘nu va sarutati aici ca va vad nepoteii mei’ etc, dar asta nu m-a impiedicat sa ma simt exceptional cu fata respectiva. In orice caz la noi exista niste prejudecati foarte inradacinate legate de conformism si gura lumii, de care nu trebuie sa te lasi condusa. In alte tari, persoanele mici de statura au comunitati online si organizeaza reuniuni. Nu este nici o greseala sa te intalnesti cu cineva care te admira asa cum esti. Eu personal as renunta oricand la o femeie de statura obisnuita pentru una jumatate cat mine. Daca ai anumite deceptii in decursul vietii, nu da vina pe statura – si persoanele de statura comuna au destule deceptii. Pentru majoritatea, viata nu este un sir de satisfactii iar cauza nu este statura ci alte motive, pe care e bine sa le analizezi.
De obicei nu sunt atat de vorbaret, dar subiectul asta m-a incitat. Daca vrei sa mai comunicam, cu toata placerea astept orice intrebari pe adresa mea de email tifetu@yahoo.com sau chiar pe mobil / SMS 0765900485. Dragos