| Name_3685 a întrebat:

Eu sunt o fire mai inchisa si nu ma inteleg bine cu unele dintre fetele din cls.Eu vn cu 2 dintre ele si cu o alta colega cu care ma inteleg bine.De ficare data nici nu ma baga in seama, vb doar ele 3 si cu mine nu.De aceea nici nu prea intru pe mess sau sa ies afara, desi sincer nici nu i-am cerut voie mamei dar nici nu cred ca m-ar lasa. Vreo idee ce as putea face sa fiu bagata in seama? Dar nu vreau rasp de genu' :cauta-ti alte prietene

8 răspunsuri:
| theprettyreckeless a răspuns:

Cam asta a fost si cazul meu. sincer, eu ma inteleg foarte bine cu vreo 3 colege, si binisor cu inca vreo 3. in rest, un grup de rautacioase, invidioase si asa mai departe. anul trecut incercam sa intru in "gratiile lor". pai faza e ca m-am lasat de treaba asta, exista prietene mult mai bune.
daca doresti sa vorbesti insa cu celelalte trebuie sa stai pe langa ele, nu ca un catelus! sa gasesti ceva interes comun despre care sa povestesti, sa le ajuti la nevoie si sa pari interesata de ce doresc ele.
sper ca te-am ajutat!

| ஐAdeஐ a răspuns:

Am avut si eu o situatzi asemanatoare doar cu 2 fete nu 3
ei bine cum sa-ti zic intotdeauna cand is mai mult de 2 prietene ii prob...ca sa te bage in seama incearca sa gasesti un subiect comun, daca nu gasesti intreaba-le ce fac cum mai is etc

Sper ca te-am putut ajuta:*

| Elisaaaaa a răspuns:

Poate prietenele tale au nevoie de persoane active in preajma lor, si nu plictisitoare, si poate ca de asta nu prea te baga in seama.Parerea mea este ca ar trebui sa te schimbi, sa fi mai activa, sa te implici in to0ate activitatsile lor, sa fi comunicativa, sociabila, sa dai sfaturi. pur si simplu sa te implici in ce se implica si elehappy. Dar, daca nici asa nu se schimba nimic, chiar e nevoie satsi schimbi prietenele, parerea meahappy.

| sNukki a răspuns:

Eu un lucru nu am înţeles... Cum adică te înţelegi bine cu ele, când nici nu socializaţi?

| Name_3685 explică:

Olla am spus ca doar cu una dintre ele ma inteleg bine dar cand este cu mine pentru ca atunci cand este cu ele nici nu ma mai baga in seama

| DoarImpreuna a răspuns:

Ei, nu te necaji prea tare. Este normal ca fiecare dintre noi sa aiba preferinte. e normal sa fii pe placul unora si sa displaci altora.

Cauta sa fii naturala, nu cauta sa iti modifici comportamentul si look-ul pentru a placea altora. Fii cat mai naturala, simte-te bine in piela ta si vei vedea ca daca tu ai incredere in tine si celelalte te vor aprecia mai mult. Oricum sa nu te astepti sa te aprecieze toate.

Daca tu nu vei avea incredere in tine si in potentialul tau, transmiti aceasta neincredere altora. E ca si cum ai spune "Eu nu sunt stabila, nu sunt de incredere, sunt complexata" atunci nici ceilalti nu vor avea incredere.

Cauta sa te iubesti, sa te accepti si sa te placi asa cum esti. Dumnezeu te-a creat minunat, esti sanatoasa, frumoasa si unica.

Curaj!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huh ce "prietetene" infumurate... fi mai tare decat ele. pentru ca presupuk sunt niste fitoase. eu sunt fffffff orgolioasa nu las p nimeni sa ma calce in picioare... asa esa faci si u daca nu ai cu cine vb iti dau id meu! imi place mult sa vb si poate te ajuta si pe tine v4mpir3_4ng3l pup big grinwinking

| gabriel111 a răspuns:

Exista motivul de a te crede mai presul de ele daca esti inchisa ca fire incearca, fi comunicativa, spune glume, cauta sa iesi in relief, dar nu prin frumusete prin ceea ce sti si poti face, atunci vei fi bagata in seama