| Neverosimil a întrebat:

Eu sunt o persoana care iubesc animeurile, filmele si serialele. Acum o zi am terminat animeul Naruro si ma.m atasat foarte mult de personaje si de poveste adica totup. Nu inteleg de ce dar ma gandesc numai la el si imi vine sa plang pentru ca l.am terminat. Ce sa fac sa nu ma mai simt trista?

Răspuns Câştigător
| Lykan a răspuns:

Asta pateam si eu cand am inceput sa ma uit la animeuri si in final mi-am dat seama ca nu are rost sa ma simt trist pentru ca mai exista atat de multe animeuri la care ma pot uita...ti-as recomanda sa incerci Gintama (daca nu l-ai vazut deja) este mai bun ca Naruto si sincer cred ca este unul dintre cele mai bune animeuri create vreodata

3 răspunsuri:
| allstar94 a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa cauti alt anime. Sau sa continui acesta. Nu stiu daca stiai, dar exista "Boruto", care este continuarea de la Naruto Shippuden. Este inca in derulare, adica inca apar episoade.

| Neverosimil explică (pentru allstar94):

Multumesc!

| AliTheo18 a răspuns:

Si eu iubesc anime-urile. Si la fel, mi se pune pata pe cate un anime. Eu zic sa incerci altul, o sa vezi ca o sa fie asa la fiecare. Dar iti trece in timp, nu o sa stai mult gandindu-te la unul, ocupa-ti timpul cu mai multe daca tot nu ai nimic de facut. Sau joaca-te ceva, nu stiu, deseneaza, o sa-ti treaca. P.s: ador naruto si nu l-am vazut pe tot caci stiu ca nu o sa ma mai opresc.