Urmeaza-i jocul cand se da la tine si cand pui punct final ii zici asa: am vorbit cu una care are minte scurta si am dat dovada ca nu cad la nivelul tau pentru ca stiu ce inseamna sa ai cei 7 ani de acasa. In timp ce-i zici da bine la ce-ti spune ii mai zici si tu faze ca sa faci misto de ea prin cuvinte care o ating la suflet: aia e vulnerabilitatea dusmanului (vorba buna il doare).
Esti tupeista aroganta si ironica = asta te face foarte naspa, stai in banca ta si rezolva-ti problemele tale nu pe a altora ca nu esti mai buna decat ele.
Buna! Daca ea e o curva cum ai zis da-i si tu raspuns ca asta: "Curvele-s de sters pe jos. Nu ma oun cu o carpa ca asta`". P[oti sa-i dai o palma. Asta nu strica cu nimic
Dar. incearca si tu sa o lasi in pace si sa rezolvi problema in alt mod. [ fa ceva ce ea nu vrea sa ii faci: ex. fura-i iubitu` doar ca sa-i faci in ciuda. sau n`o mai baga in seama. o sa vina ea la tinesi o sa-ti zica " Hai tu. acum nu ma mai bagi in seama nu?" si tu-i zici vreo doua de o cumintesti.]
Sper ca te-am ajutat si eu.
Paa! (Funda?)