| AnonimSuprem1 a întrebat:

Eu sunt un adolescent de 17 ani (si ceva). La varsta asta, imi plac la nebunie sanii fetelor (bine, dar asta nu inseamna ca nu ma simt bine daca nu am sani la vedere). Pur si simplu: acestia sunt rotunzi, moi, pufosi, pipaibili, nevinovati, vai de mama lor (decat de sexy sunt), imposibil de dragalasi etc. Voi ce parere aveti despre aceste manifestari de rotunjime sexy?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Pentru noi, barbatii, sanii vor fi o atractie pana vom muri.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca sunt preferinte persoanle care te excita!
Perfect normale, la varsta ta de adolescent!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sânii femeilor sunt mamele. Noi suntem din neamul mamiferelor, care nasc pui vii și îi hrănesc apoi cu lapte. Sănii sunt organe pentru hrănirea puilor de om. Bărbații sunt atrași de femeile cu sâni frumoși, căci aceștia arată că urmașii acelor femei vor fi bine hrăniți în primele zile de viață, vor crește mari, vor trăi. Dacă îți plac sânii femeilor asta este un semn de sănătare și de viață viitoare fericită. Succes.

| Andreeush a răspuns:

Nu esti primul care are această obsesie.

| ywar a răspuns:

Mai aveai putin si ne spuneai ca te bagi cu atelajul intre sanii lor. Inteleg hormonii, dar eu cred ca ar trebui sa aveti si alte preocupari. Tropaie hormonii, dar ar trebui sa fie si putina ratiune.

| AnonimSuprem1 explică (pentru ywar):

Dar tu ai impresia ca eu nu ma preocup si de scoala si de altele, care ma ajuta in viata? big grin acum lasa acestea, ca inca e vacanta si haide sa vorbim despre sani big grin

| AnonimSuprem1 explică (pentru ywar):

Oricum, adevarata ratiune sunt sanii fetelor big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa-ti stric fantezia, si mama ta are tate, si ai supt de la ele 1 an de zile sau mai mult happy
Pentru asa ceva sunt happy alt rol n-au. A ca mai tragi de ele, atunci cand incerci sa procreezi, e alta treaba, dar ala este singurul lor rol. happy

| AnonimSuprem1 explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau, puterea sanilor e atat de mare, incat este clar, ca ei au fost creati, ca sa fie pipaiti big grin

| Totostiuniti a răspuns:

Hatz jhonule