| johannes2011 a întrebat:

Eu sunt un mare fan al telenovelei nini sunt si eu spaniol dar am venit in romania si vreau sa va intreb ce va place voua la nini ca persoana. mie toate

5 răspunsuri:
| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Despre Nini...hmm multe de spus. O ador, si eu ador telenovela. Imi place foarte mult. Nini este o persoana sa pura si inocenta, parca este un copilas pe care sa il ingrijesti aproape tot timpul. Dar in acelasi timp este si o femeie care isi asuma responsabilitatile si mereu face cate o prostioara. Nu este o greseala faptul ca s-a indragostit de ambasador. Are dreptul sa se indragosteasca de oricine.

Dar despre cine este ea in realitate... Florencia Bertotti o ador si mai mult. Imi place felul ei de a trai, felul de a fi. Adevarat ste ca Nini si Flor sunt 2 persoane diferite.

N-am cuvinte despre aceasta persoana. Nu numai ca ador telenovela, dar parca mi-ar placea sa ma flu acolo, sa fiu cu ei. Uneori imi vine sa merg si eu acolo in Argentina, in Buenos Aires sa-i vad si eu macar o data in viata. Cred ca ar fi un vis devenit realitate.

Asa cum am mai spus NU AM CUVINTE.
Pa-pa!happy

| Pentagram a răspuns:

Woowww...ee super fata no comennttttttt!

| adysnake a răspuns:

Http://www.desene-animate-online.net - Episoadele dublate in romana !

| BetaAlfaGamaDelta a răspuns:

Si mie imi place toate la nini.please funda nu am decat 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca e inocenta si are un suflet pur.zambetul ei molipsitor lumineaza vietile celorlalti si e ca o raza de soare.sin gurul defect e cfa se cam bga in vietile celorlalti ca atunci cand a suna t o pe sotia ambasadorului.ma rog fosta sotie. oricum serialul e super si ma uit in fiecare seara