Buna!
Despre Nini...hmm multe de spus. O ador, si eu ador telenovela. Imi place foarte mult. Nini este o persoana sa pura si inocenta, parca este un copilas pe care sa il ingrijesti aproape tot timpul. Dar in acelasi timp este si o femeie care isi asuma responsabilitatile si mereu face cate o prostioara. Nu este o greseala faptul ca s-a indragostit de ambasador. Are dreptul sa se indragosteasca de oricine.
Dar despre cine este ea in realitate... Florencia Bertotti o ador si mai mult. Imi place felul ei de a trai, felul de a fi. Adevarat ste ca Nini si Flor sunt 2 persoane diferite.
N-am cuvinte despre aceasta persoana. Nu numai ca ador telenovela, dar parca mi-ar placea sa ma flu acolo, sa fiu cu ei. Uneori imi vine sa merg si eu acolo in Argentina, in Buenos Aires sa-i vad si eu macar o data in viata. Cred ca ar fi un vis devenit realitate.
Asa cum am mai spus NU AM CUVINTE.
Pa-pa!
Faptul ca e inocenta si are un suflet pur.zambetul ei molipsitor lumineaza vietile celorlalti si e ca o raza de soare.sin gurul defect e cfa se cam bga in vietile celorlalti ca atunci cand a suna t o pe sotia ambasadorului.ma rog fosta sotie. oricum serialul e super si ma uit in fiecare seara
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: