| Bubuu_9667 a întrebat:

eu suntt :: aici ce am spus vreau sa va mai pun o intrebare cum sa-ti faci copilu tau asa singurul? Buna TPU am o problema cu mama am aproape 14 ani 1, 70 68kg trebuie sa va spun asta deci sa continui ea crede ca nu am prieteni, crede ca sunt inchisa in mine., spune ca vb pe ascuns la tel[ i adv vb cu pr.meu nu trebuie sa-i spun ei pentru.ca ea comunista si asa e nu aree rost sa comentati] chiar in seara asta stateam in bucatarie ma uitam pe geam dupa perdea pentru. ca aveam un par de vai de el, si spune ea vezi tu calule esti un copil problema o sa devii mare si no sa ai prieteni o sa fi inchisa in tine

acum va spun cum sunt eu

am prieteni nu exagerat de multi sunt mica am terminat a 7, afr nu prea ies pentru.ca la mine in clasa sunt doar tiganci am 2 pr. cu care mai ies cand pot si ele la tel. vb pe ascuns cand sunt cu ea pentru.ca nu ma lasa sa vb cu baietidmne

dati-mi un sfat ap nu fumez sunt cuminte dar la scoala suunt libera vb cum vreau tare clar :X

2 răspunsuri:
| Ralluca25 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-i spui mamei tale că nu iți convine ceea ce-ti face. doar ai 14 ani esti destul de mare (si eu am la fel )
na-r trebui sa te ascunzi de ea doar e mama ta spune-i ca ai destui prieteni si nu esti retrasa esti destul dec... sociabila.
sper ca te-am ajutat.
FUNDA; d?

| Bubuu_9667 explică:

Dar nu intelege