| lore_9486 a întrebat:

Eu trebuie sa nasc peste cateva saptamana si nu am posibilitatea de a creste copilul asa ca sunt nevoita sal dau spre adoptie...este cineva interesat?

3 răspunsuri:
| Rebecca a răspuns:

Nu o judecati. Ofh. iubita daca ai sti ce greu o sa iti fie sa il dai din bratele tale dupa ce il nasti. Vei face orice sa il tii langa tine.
Depinde si ce fel de persoana esti. Daca vei reus, sper sa gasesti o familie iubitoare. Te imbratisez

| PinkPanther a răspuns:

Si crezi ca o sa gasesti pe cineva pe TPU? daca vrei sa il dai spre adoptie cauta o familie care isi doreste copii si vezi ce fel de oameni sunt, asa cine stie cui dai copilul.
Pe viitor vezi ca s-a inventat PREZERVATIVUL, au aparut pastile CONTRACEPTIVE sau in cel mai rau caz POSTINORUL, ar trebui sa le incerci, decat sa aduci copii pe lume de dragul de a te inmulti

| flory_8014 a răspuns:

Pfff...lore vezi tu.multe femei ar vrea sa devina mame.iar tu ai avut acest noroc si nu vrei copilul p premizia asta? am o intrebare...at cand l-ai conceput nu ti-ai pus int cu ce ai sa-l cresti? sau daca nu ti-ai dorit copilul dc nu te-ai protejat? gandeste-te bine la aceea ce vr sa faci ca mai tarz sa nu regretiwinking