| Execution a întrebat:

Eu trec intr-o faza cam urata sa va povestesc eu eram un baiat cuminte si invatam dar din pacate anturajul m-a stricat enorm de mult eu am avut 1 punct scazut la purtare deoarece am un prof dur eu i-am zis ca am fost pana la cabinet deoarece imi era rau dar el a crezut ca eu am intarziat intentionat si mi-a scazut punctul ok in fine aici sunt impacat dar eu am mai avut o paguba de inca 2 puncte si media la purtare ajungea cam pana la 7.si cel mai nasol e ca sunt trecut si pe catalog toit pentru acea 'intarziere' si aia se scade la medie si as vrea sa va intreb daca raman anul acesta ( mi-e rusine sa zic ala cu repete.) si am constatat asa eu din toata rusinea si ura mea fata de mine ca numai din cauza mea sa ajuns aici pentru ca mi s-a zis ca nu e bine sa ma bag in acel grup de prieteni dar eu nu am ascultat.si asa vrea sa va intreb eu sunt pe semestrul 1 ascesta se inchere in 2 saptamani si am intrebam caci daca as avea pe semestrul 2 media 10 la purtare nu as ramane? Raspundeti-mi sincer

Răspuns Câştigător
| catalinalina a răspuns:

Nu se ramane deoarece se face medie intre nota de pe al 2-lea semestru si nota de pe primul la fel cu se face la celelalte materii, numai ca in loc de 3-4 note ai una pe fiecare semestruwinking

1 răspuns: