Poate sunt atrasi putin amn2 de tine
altceva nu stiu ce sa spon
nu stiu dc se comporta asa la discoteca iar cand iai trimis sms se comporta altfel, dar nah poate ca era socat putin ca iai triis "te iubesc" iar viu doi erati doar prt
Eu cred ca cea mai buna varianta ar fi sa aveti o dicutie intre patru ochi, discutie in cadrul careia sa-ti clarifici tot ce-doresti a clarifica!
Dupa aceasta discutie vei sti ( asa cred ) ce decizie ai de luat!
Iti doresc intelepciunea de care ai nevoie.
Cred ca are o gandire de copil.La varsta lui ar trebui sa stie ce vrea si sa nu se comporte asa.Nu merita atentia ta. Exact cum ai zis si tu. dc face toate astea daca nu e atras de tine? Gasete un baiat care sa te merite cu adevarat.Cred ca asta e cel mai bine pentru tine.
Sincer eu una de la inceput i-am dat de inteles ca imi place de el...si mai demult i-am zis asa mai pe ocolite ca imi place dapoi no nu stiu ce... are ca ma tot lasa sa cred ce vreau.macar de ar zice ceva si daca il intrebare nu imi raspunde.si am uitat sa scriu ca aseara printre altele mi-a spus sa ascult o piesa:basshunter-now your gone si azi cand i-am trimis sms ca de ce o zis sa ascult piesa nu mi-o raspuns.ma inebuneste