Punete in fata oglinzii si acolo ai timp sa practici conversatii pana nu mai poti. Gandeste-te ca poti sa vorbesti multe chesti legate de televiziune, sport, viata, hobby. Doar nu vrei sa ramai cuc.
Si eu am o mica problema cu comunicarea, dar nu asa grava ca a ta. Te sfatuiesc sa nu mai fugi de persoanele care vor sa vorbeasca cu tine. Ar trebui sa incerci sa observi subiectele de discutie ale prietenilor tai, sa vezi cam ce se discuta la varsta ta... Pana la urma daca fugi de comunicare nu vei sti niciodata sa comunici. De asemenea poti cere sfaturi prietenilor. Ei, fiind mai comunicativi, sigur te vor ajuta. De asemenea poti sa mergi la un psiholog. Si el te poate ajuta, doar e in domeniu.
Ai animale de companie?, Imi dai si mie ID-ul tau?, Te-ai uitat la filmul ala care a fost pe protv la nustiuce ora in nustiuce zi sau te uiti la serialul care-o fi el?, Iti place inotul, fotbalul, etc? Daca da ai vazut meciul ala in care nustiucine a facut nustiuce si a castigat echipa nustiucare? In ce cartier/sector stai? Iti plac cainii? Ai vazut ce draguta e pisica albastru de rusia? Ai frati sau surori? Iti place mancarea chinezeasaca? Si la fiecare raspuns incepi sa dezvolti ideea: da, golul ala a fost smecher rau, da l-ai vazut pe ala din celalalt meci?, si eu am un animal de companie. e un catelus asa dragut. il cheama spot si incepi sa povestesti toate intamplarile ciudate care ti s-au intamplat legate de el. de asemenea faze amuzante intamplate la scoala. ultimul banc ctit, etc
Poti sa ii spui persoanei cu care vorbesti tot ce ti s-a intamplat, bineinteles, mai iesit din comun sau mai amuzant
Poti sa intrebi care e parerea despre etnobotanice, droguri, fumat, dependenta de calculator
Gandeste-te ca poti sa vorbesti multe chesti legate de televiziune, sport, viata, hobby.
Stiu ca despre asta trebuie sa vorbesc da nu imi vine nimica in minte nu stiu ma blochez. Mai bine daca mi-ati scrie o conversatie de a voastra cu cineva sau ceva... De ex te-ai intalnit cu o fata si nu o cunosti si incepi sa vorbesti cu ea sa imi spuneti ce ia-ti zis cum ati inceput etc.
As dori cate mai multe conversatii si asa poate as scapa si eu de boala asta de comunicare ). Va rog!