Si eu cred ca-si bate joc de tine
multi au tupeu pe mess, dar de fapt in realitate sunt altfel, gandesc altfel
e doar pe mess nu are cum sa te iubeasca doar asa dintr-o poza pentru ca nu cred ca vb de f mult timp
oricum cred ca te considera frumoasa, dar nu ca te iubeste sau ca simte ceva pentru tine
daca chiar te iubea (adica i se parea ca esti frumoasa si de treaba pe mess) cred ca te invita in oras si pana acum ati fi vorbit fata in fata, nu doar pe mess
zice asa doar la misto
Iti poti da seama de adevaratele lui intentii provocandu-l la o discutie in realitate, fata in fata. Messul nu inseamna nimic, pe mess poti adopta orice personalitate si poti spune cate minciuni vrei. Spune-i sa-ti repete ca te iubeste privindu-te in ochi. Iti vei da seama daca spune adevarul numai gesturile si din privirea lui.
Eu cred ca prietenele tale sunt doar geloase ca tu vorbesti cu el si ca te place si ele nu
nu isi bate joc de tine
totusi trebuie sa-l verifici
spune-i daca ar vrea sa iesiti undeva( chiar si in parc) si sa vorbiti
dupa intalnire iti vei da seama daca te 'iubeste' sau nu. (daca te mai baga in seama pe mess inseamna ca da daca nu mai bine o lasi balta>; D
Trebuie sa ai rabdare sa-l testezi putin trebuie sa gasesti ceva ce aveti in comun si totusi eu nu as miza pe iubirea asta bazeazate pe ceea ce simti atunci cand vorbiti.