| ZoZoHeart a întrebat:

Exclusiv pentru copii/adolescenti. Ce metode de a face bani stiti sau folositi in general? Funda + voturi (folositor si iunteligent)! Fundaaaa!

Răspuns Câştigător
| MonicaZombiie a răspuns:

Poți să te ocupi cu AVON, ORIFLAME, etc
Dar trebuie să ai peste 14 ani
Nu câștigi prea mult dar te alegi și tu cu ceva produse în plus happy
Sau poți fii babysiter :d

6 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Dacă ai peste 16 ani, îţi poţi căuta un part-time job. De exemplu, poţi împărţi pliante sau poţi deveni ajutor la un magazin.
Dacă nu ai vârsta menţionată mai sus, ai putea să faci mici înţelegeri cu vecinii sau prietenii, de exemplu plimbatul câinelui sau îngrijitul unui copil.

| Rockart a răspuns:

Bună! Păi, eu fac diverse pariuri cu tatal meu si câştig destul de binişor.De curand m-am înscris la Avon şi fac cam 15 sau 20 lei pe lună(plus cadouri) şi spun că este destul de ok.În rest, fac brătări pe care le vând prin şcoala şi îndată ce voi împlinii 16 ani mă voi angaja la MC sau KFC.

| Siracuzia a răspuns:

Bună! Plimb cainele vecinului.5 lei sfertul de oră!

| ZoZoHeart explică:

Am SUB 14 ani, ce alte idei mai aveti?

| Jolley a răspuns:

Pai n-am incercat dar ai putea sa faci bratari lanturi sau alte kesti din astea manuale si ai putea sa le vinzi la un targ sau altceva

| 1Simona a răspuns:

Poti imparti pliante, dar se gasesc cam greu firme care angajeaza pe vremurile astea. laughing Sau poti face curat la oameni, prin curte sau prin casa ( in nici un caz sa ingrijesti batrani :-&), am niste prietene care au facut lucrul acesta si s-au distrat de minune si au castigat si ceva in plus. Sau poti cere de la parinti, rude. laughing

Întrebări similare