Si eu mi-am uitat o gramada de lucruri acasa intr-un cantonament...ca de exemplu toti blugi care erau pe sarma uscati gata de pus in bagaj
Dar am un var scump care din greseala si-a pus o pereche de jeansi care lui ii erau micic si mi i-a dat mie cand am iesit in club(si nu e gay si nici nu aratam caraghios in ei)
Pai peritza de dinti si pasta(dar poti sa impurmuti de la cineva daca uiti), shampon(eu si asta mi l-am uitat acasa), perie sau piaptan, un cutit(daca e camping sa ai cu ce sa iti ungi painea cu margarina), Haine subtiri si haine groase(se schimba vremea poate), Si ceva mp3 sau ipod sau ceva de ascultat muzica cand te plictisesti pe masina(la astea nu uita bateriile, incarcatorul sau cablu de date)
Ps:daca sti ca uiti ia-ti bani mai multi la tine si iti cumperi de pe drum jeansi(eu cand am patit aia a doau zi mi-am cumparat blugi vreo 3 perechi din acel oras caci m-am trezit ca nu am blugi seara pe al 10 sambata)
distractie faina in excursie si sa faci poze:*
Periutza de dinti, perie de para, trusa de unghii, farduri, incarcator pentru tel, castile, integrame sau reviste de citit(coocl girl, tabu, cosmopolitan, etc)ceva de rontait pe drum, haine comode, aparat foto, lac de unghii, minge, etc, etc, etc
Kindless întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă:
UserNecunoscut112 întreabă: