| MaskedMan a întrebat:

Exista Bloody Mary? Ca ii stiu legenda de la scoala.Ati incercat? Si ce s-a intamplat? Sau legenda ei exista? Pot incerca si eu? Sau e ceva grav?laughingCel mai complex comentariu si cel care a raspuns la toate intrebarile primeste Funda

5 răspunsuri:
| AdonnAdonnis a răspuns:

Sa nu o faci ca un coleg a facut cu 2 lumanari si i-a aparut un avertisment
dar cea cu lumanarile si luminele stinse si sa zici Bloody Mery Bloody mery bloody mery nu e povestea adevaraat cea adevarata este : mery era o fata care avea cancer si s-a dus la doctor pe masa de operatie a murit si au pus-o in cusciug au pus un clopotel sa vada daca e vie si cand a ingrapato duca cateva zile au gasit clopotelul atarnat de oglinda si a zgartai chstiubul cadsa iasa si cand lau deschis era numai ungile ei si ea era in fata oglinzi imbracata in mireasa plina de sande si pe bloody mery o cheama adevarat Teresa Fidaglo

| Cnz_Kazz_1998 a răspuns (pentru AdonnAdonnis):

Analfabet, mah nu exista asa ceva, ma filmez eu cand o fac si nu se intampla nimic!oh go on

| MaskedMan explică (pentru Cnz_Kazz_1998):

Sa o faci da nu fa Tampenii pe calculator si Cand o faci sa o arati pe youtube si sa-mi dai linkul da sa nu faci fakeuri

| Cnz_Kazz_1998 a răspuns (pentru MaskedMan):

Deci am facut-o, la 12 noaptea fix 12 cu 2 lumanari si am zis de vreo 3-4 ori Bloody Mery,(sau in mai multe variante), hai si ia-ma am mai zis etc...laughing da da id tau pe privat sa ti-o trimit pentru ca nu cred ca merita pusa pe youtube!winking

| MaskedMan explică (pentru Cnz_Kazz_1998):

Nu pot pe privat...is junior..Ma rog emailu meu e Vlad_ghilas@yahoo.com,daca e fake nu-ti dau funda daca nu s-a intamplat nimic iti dau