| DrowRanger a întrebat:

Exista dragoste adevarata in relatiile la distanta? (mai ales in cele in care cei doi nu s-au intalnit inca)

Răspuns Câştigător
| Francescax5 a răspuns:

Buna DrowRanger.
DA, Da, si DA. EXISTA. Chiar eu o traiesc, si sunt mandra sa o spun. In urma cu trei ani, l-am cunoscut pe sotul meu, intamplator. Traia in Spania pe atunci. Am continuat sa vorbim, Facebook, skype. aproximativ sase luni, apoi ne-am decis ca ar trebui sa ne cunoastem. A venit in Romania, si de atunci am ramas impreuna pana in ziua de azi, si uite-asa ne-am intemeiat o familie, avem un bebelus superb, si ne bucuram de fiecare moment impreuna.

Cu drag,

Francesca

| anonim_4396 a răspuns (pentru Francescax5):

Ce drăguț, felicitări, dar depinde și de vârsta la care l-ai întâlnit, iubirea adolescentina se consuma repede, însă zic eu ca cea din tinerețe e posibil sa fie simțită mai conștient și e mai bine înțeleasă, ca în cazul tău probabil happy

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai degraba exista la distanta. laughing Nu de alta, dar prin mediul online efectiv te indragostesti de modul de a fi al persoanei, poate si putin de aspect, dar chiar nu ai alt interes decat ca-ti place si te simti bine in prezenta acelei persoane.
Ideal ar fi sa te bagi intr-o astfel de relatie doar daca stii ca se poate finaliza intr-un mutat impreuna (deci exclus pana pe la 18 ani pentru ca doar va amagitit degeaba)

| RAY a răspuns:

Sentimentul de iubire poate aparea indiferent unde, nu asta e problema si daca merita sa ai incredere in persoana iubita?

| Deaad a răspuns:

Daca cei doi nu s-au intalnit inca, nu exista nicio dragoste adevarata.
E o mizerie de concept pe care multi adolescenti il ridica in slavi.

| Desireღ a răspuns:

Există, dar asta depinde de ei 2.