| emosoul a întrebat:

Exista efecte asupra oamenilor din cauza eclipsei de luna? Care sunt?
Am vazut pe net cate ceva, dar nu punea accent pe asta si nu am gasit in alta parte.

Funda!

2 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Am impresia că ale eclipsei de lună nu prea sunt, cel puţin nu le cunosc eu. Ştiu în schimb de cele ale eclipsei de soare, şi am încercat să mă documentez şi eu, dar la fel, nu am găsit nimic. Şi nu se întâmplă nimic dacă te uiţi la ea, deci nu cred că există aşa ceva.

| CARMENCITA a răspuns:

Din cate stiu eu nu.O eclipsa de luna nu ii afecteaza pe oameneni doar ca este un fenomen deosebit in seara aceasta si interesant de vazut.Totusi in trecut unii oameni credeau ca eclipsele de luna prevestesc ceva rau si probabil or mai fi oameni care cred asta deoarece sunt mai putin informati. Daca crezi in predictii astrologice atunci as putea zice ca o eclipsa de luna aduce schimbari in predictiile fiecarei zodii.Nu ai de ce sa te ingrijorezi.Nici macar pe animale nu le afecteaza, sunt linistite, nici macar cainii nu latra. Daca vrei sa citesti despre ceva pe net si nu gasesti pe site-urile in romana cauta in engleza.Eclipsa de luna ii afecta pe oameni in trecut in sensul ca le era frica deoarece pe atunci nu stiau cum se produce o eclipsa.