| Dogydog22 a întrebat:

Exista emo kids cu cont pe TPU? Care sunteti emo lasa-ti raspuns cu " Prezent " Care nu sunteti, dar cunoasteti unii prietenosi. Faceti lista cu ei. Dau Funda.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uh, se vede ca nu stii nimic despre emo. Tu chiar crezi ca daca sunt emo pe acest site iti vor lasa un comentariu?
Pot sa te intreb ceva? Tu ti-ai facut cont ca sa ii pui pe toti impotriva lor?
Sau pur si simplu vrei sa vezi daca sunt cum ii descriu altii? Macar tu cunosti pe cineva emo in realitate? Prima informeaza-te inainte sa crezi toate prostiile pe care le zic toti oamenii si nu mai continui...
Eu nu am nimic cu tine dar chiar nu pot sa inteleg de ce va deranjeaza cei emo, chiar nu pot.

| Dogydog22 explică (pentru anonim_4396):

Esti emo?! O.o Sau de ce te simti jignita?! laughing) Pe cine am pus impotriva cui? Contul l-am facut ca asa am vrut eu!winking Cunosc multi emo unii sunt ok, dar majoritatea au ganduri de sinucidere... Daca sti tu adevarul si povestea celor emo, te rog sa imi povestesti! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dogydog22):

Pai cel mai probabil nu reusesti sau nu vrei sa-i intelegi.
Termenul de emo se refera, in general, la o persoana mai sensibila, uneori si mai emotiva. Stilul vestimentar a fost adoptat si de alte categorii, cel mai bun exemplu fiind adeptii stilului minimal care au preluat tunsorile, si imbracamintea specifice pana nu demult copiilor emo. Totusi, exista numeroase persoane emo care nu adopta stilul specific. Cei care sunt cu adevarat emo nu se declara, ba chiar nici nu se percep pe ei insisi ca fiind emo. Aceste persoane au tendinte introverte si sunt atrase de activitati preponderant artistice sau creative.
Sper ca ai inteles ceva...

| Cσcσ a răspuns:

Hey! Eu nu mai am treaba cu emo de vreo 3 ani, dar cunosc emo kids super de treaba.Din pacate doar pe facebook, dar nu iti pot lasa profilul lor aici. happy