anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista extraterestrii? Sau macar au existat?happy

10 răspunsuri:
| MosCraciun a răspuns:

Nu exista!

| Silvia a răspuns:

Sunt fel si fel de pareri.Eu una sa zicem ca nu cred in extraterestii, dar cred ca nu suntem singurii din Univers.

| federerdinamo a răspuns:

Nu cred...adica extraterestru inseamna un om de pe alta planeta, si nu cred ca exista vreo fiinta pe alta planeta...deci nu existahappy

| DJ Next a răspuns:

Eu cred ca exista doar nu suntem doar noi in univers.

| DeNyyy a răspuns:

Asta din pacate nu se stie. unii zic ca da altii zic ca nu. nimeni nu stie adevarul

| Cσσкiє a răspuns:

Unele lucruri e mai bine să rămână neştiute, e mai bine aşa. Păăăăăăibatting eyelashesNu putem fi singuri în întregul Univers, mai ales dacă nu se sfârşeşte niciodată, aşa cum am auzit. Multă sănătate! Andreea, 12 ani happy

| Boo a răspuns:

Nu se stie.
unii zic ca da, altii ca nu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu avem de unde sa stim daca exista sau nu.
Daca noi existam ei de ce sa nu existe?
Poate nu pe Marte, Pluto.
Sti ca fiecare stea e ca si Soarele nostru, deci in jurul fiecarei stele se mai invart niste planete. Ai incercat sa numeri fiecare stele? E prea mult, nu laughing? Posibilitatea creste cu fiecare stea si cu fiecare planeta pe care noi nici nu o sa avem sansa sa o vedem. Chiar nu avem cum sa aflam daca exista sau nu, dar eu sunt mai sigura ca poate exista.

| patricCia a răspuns:

Heii lumeee! De unde stiti voi ca nu exista viata la nu stiu cate milioane de miliarde de milioane de nu stiu cum ani lumina distanta? Nu avem de unde sti happy!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se stie daca exista

Întrebări similare