Salut!
Am auzit si eu in vara de chestia asta. Eram cu rolele cu prietenele mele si tot se plangeau : Dar daca exista? Doamne.
Nu exista. Ce crezi ca dupa isi scoate mainile din oglinda si te ia in lumea mortilor? Nu cred. Iti sugerez sa mai reduci filmele de groaza, uita-te la comedii.Si un timp lasa fantomele, vampirii, strigoii si mai stiu eu ce chestii din astea. Concentreaza-te pe altceva.
Mituri menite sa fascineze mintea oamenilor
Daca exista Bloody Mary de ce nu ar fi si fantoma lui Vlad Tepes?
Sau nu au loc doua figuri in oglinda
Păi posibil, dacă îţi bea sângele, dar dacă bea sânge de la fete virgine a murit de foame de când s-a inventat messu.
Da, si dupa aia iti bea singele! Va uitati prea mult la filme de groaza, mai urmariti si comedii!
Doamne fereste. Nu am auzit de asa ceva. Nu cred ca este adevarat. Crede doar in Dumnezeu si nu te mai uita la filme de groaza. Eu le urasc.
Eu nu cred nimic. Nici macar nu auzisem de asa ceva.
Dar ia incearca sa vezi sa te convingi singura
Stiam faza asta ca sa il vezi pe necuratul stai linistita nu e adevarat.nu exista fantome, spirite, vampiri, strigoi, varcolaci.chestiile astea au fost inventate in vremurile antice cand stiinta si medicina nu erau avansate. or fi ele cateva chestii inexplicabile, dar crede-ma ca peste cateva sute de ani, se vor explica toate.nu uita ca noi utilizam doar o mica parte a creierului nostru, iar planeta mama nu o cunoastem decat intr-un mic procentaj.asa ca nu mai crede tot ce auzi.
Eu una nu am incercat si nici nu o sa incerc pentru ca eu sunt cam superstitioasa si imi este un pic ei bine poate mai mult frica si cred catusi de putin in fantome stafii si asa mai departe dar nu recunosc la altii. am auzit de ea de la un film de protv cu jennifer love in mesaje de dincolo chestiile ale cred ca sunt axsate pe fapte catusi de putin reale, dar repet eu nu am sa fac asta mai ales singur si la 12 noaptea da ce nu am ceva mai bun de facut cum ar fi dormitu sau mancatu frate uitati-va la filme politiste sau de dragoste gasiti mai multi fiori la un sarut decat la o fantoma credeti-ma pe mine. insa eu nu recomand la nimeni
Da! am incercat azi noapte
a venit si mia baut sangele:O
si p****a )
incearca sa vezi
e adv
) mia baut tot ce exista in mine!:O
Elenastoica9 întreabă: