| ymvysta a întrebat:

Exista fantome? m-am uitat la vanatorii de fantome si... nu mai pot sa dormce sa fac sa scap de frica? aveam un poster cu michael jackson si se uita urat la mine si ma simteam prost (eram cu o fata). si pana atunici nu se uita asa. si l-am dat jos. dupa care tot simteam ca eram cu cineva in casa.(eram singura) cum sa scap de frica? exista fantome? este real vanatorii de fantome de p discovery? dau funda caruia imi raspunde. sper a primesc rasp. de la oameni seriosi plss

Răspuns Câştigător
| Twist a răspuns:

Sinera sa fiu si eu am o problema asematoarelaughing. mai aud povesti de 'groaza' zise de la pietreni, citesc ceva pe net sau ma uit la un film horror si, cand ma duc in pat imi vin in minte numai scenele alea si chestii de genul.
si.Da.eu cred caexista.am o enciclopedie despre mituri, legende, etc. si este o parte si despre 'fantome'. nu sunt altceva decat spiritelor celor care numai sunt printre noi. dar citez ''Spiritele de obicei isi viziteaza locurile importante pentru ei in perioada vietii si nu au nimic de'aface cu oamenii''.Acum...nu stiu cat de adevrat e.
Crede'ma ca e doar subconstientul tau. dar pur si simplu impuneti tuu sa nu te mai gandesti la astea.
Si nu acela nu e real.sunt pur si simplu niiste scenarii si efecte facute pe aclculator sa te tina langa televizor dar fiecare 'minciuna' are doza ei de adevar.
Cand incerci sa te culci nu te mai gandi la asta.gandestete la ceva ce iti place tie sau... thinking asculta muzica incet o sa iti ia gandul.
MJ sigur nu se uita urat la tine.cum am zis. e doar subconstientul.si sigur nu ar avea el vreo problema cu tinelaughing!
Succes!
*scuze pentru greselibig grin m-am grabit!

6 răspunsuri:
| Laurishkutza a răspuns:

Da, exista fantome. Insa ma indoiesc ca la tine este aceasta problema. Crede-ma, si eu ma uit si am cosmaruri, dar ma las pagubasa si stiu ca nu exista asa ceva in casa mea. Eu, pe usa, am postere cu Hannah Montana care imi zambesc zi de zi (nu sunt inebunita, dar zambetul ei ma linisteste, te rog, nu rade...laughing Ca sa scapi, ar trebui sa te gandesti daca pana acum ai mai avut experiente paranormale in casa. Du-te la biserica, uita-te la comedii si nu te mai uita la Vanatorii de Fantome! Succes. Imi dai FuNdOi?

| Firefly a răspuns:

Da, din cate stiu eu exista fantome: dar nu sunt asa cum ne imaginam noi.
Pentru mai multe detalii: http://www.descopera.ro/......rtilor-vii
Un sfat: atunci cand e noapte si ti-e frica de fantome, spune Tatal Nostru, fa cruce si gandeste-te ca Dumnezeu e alaturi de tine si nu o sa patesti nimic.

| tymo20 a răspuns:

Eu mai mult radeam la filmele de groaza mai ales la cele cu criminali si sange! Ma rog asta e altceva ca eu tin cu raul in filmele de groaza.

| MariusToc a răspuns:

Uni oameni zic ca nu exista si ca ele sunt doar in imaginatia noastra.Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator dupa ce m-am uitat la FENOMENE STRANII. Dupa parerea mea noi ne imagina posibile scenari cu fantome dupa cele vazute la televizor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, exista. In povesti de speriat copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador vanatorii de fantome! totusi mie mi se intampla multe aici a murit tusa si se intampla multe dar m-am obisnuit! nu te teme chiar daca exista nu iti fac nici un rau. si sunt amalia nu este obisnuit sa stau pe acest site pentru ca sunt singura si am 8 ani