Ma indoiesc ca cineva ar sta de mila cu un barbat!
Poate sta din interes, dar nu din mila!
Da, nu poate fi mila exclusiv, ci doar o aparenta. Și eu știu o tipa care a recurs la așa ceva. Doar ca in spatele milei se ascunde o mare vulnerabilitate de ambele părți, iar băiatul aflat conștient in dezavantaj fata de ea (dpdv fizic și având probleme și de reproducere, știind ca poate fi abandonat destul de simplu) automat se face preș in fata ei, abundând de ipocrizie și orice sacrificii de teama ca nu-l va mai plăcea sau sa nu se supere, mai ales ca respectiva e o tipa răzgâiata extrem de suparacioasa. Deci uneori e și o coincidenta având in vedere nevoile fiecăruia și merge așa o perioada.
Asa a spus un prieten, ca fosta colega care ma placea cand eram colegi ma placea din mila) ca numai de asta putea sa ma placa cica la cum eram pe vremea aia, si slab si cocosat, fricos, vai de capul meu eram
In spatele milei se ascund și altele, posibil știind faptul ca băieții mai dezavantajati într-o anumită privinta le vor face lor felul cum isi doresc.
Colegul ala al tau, ti-a spus asta din invidie si prostie, nu pentru ca ar fi declarat fata aia, asa ceva.
Apoi, sa placi pe cineva nu-ti trebuie mila, ci doar empatie!
Si a spus ca si el la un moment dat a fost placut din mila de o fata cand nu era nici el prea ok si parea suparat tot timpul si chestii din astea
Tot din prostie a spus si asta...
Nu-ti fa probleme, ca nu-l prea ajuta capul pe baiatul asta, cel putin, asa arata replicile care-i ies pe gura.
A, si am uitat sa spun ca nici nu prea eram frumos atunci cand ma placea fata aia De ce ma placea atunci?
Noi fetele, nu ne alegem intotdeauna baietii frumosi, unele din noi ii preferam pe aia destepti, frumusetea fiind un bonus, care intr-o relatie serioasa, conteaza mai putin.
Cert este ca, fata aia s-a comportat frumos pentru ca este o fata inteligenta, care te-a apreciat din alt punct de vedere, nu dupa frumusetea exterioara.
Acum 58 minute | AnnaBlandiana a răspuns (pentru TudorFox):
Noi fetele, nu ne alegem intotdeauna baietii frumosi, unele din noi ii preferam pe aia destepti, frumusetea fiind un bonus, care intr-o relatie serioasa, conteaza mai putin.
Cert este ca, fata aia s-a comportat frumos pentru ca este o fata inteligenta, care te-a apreciat din alt punct de vedere, nu dupa frumusetea exterioara.
aprecierea nu are legatura cu atractia fizica
Exista si baieti care plac fete din mila Dar nu rezulta nimic in final, doar timp pierdut