Exista si iubiri imposibile, insa exista si iubiri care noi le facem asaDepinde
Noi le facem sa fie imposibile dar eu cred ca totul este posibil daca ai vointza
Uneori nu depinde de noi, dar noi suntem cei care pot face iubirea sa nu mai fie imposibila. Cu rabdare si perseverenta putem transforma o iubire imposibila intr-o poveste de dragoste linistita.
Totul are rezolvare. De exemplu daca parintii nu sunt de acord. In timp le poti demonstra ca nu au dreptate si ca ai facut o alegere buna. (Asta daca alegerea e buna, daca nu, te poti intoarce la parinti cu coada intre picioare. Macar ai dat cu capul de sus si ai invatat ceva.)
Unii spun ca atunci cand este o diferenta mare de varsta, iubirea nu isi are locul. Important este ce simt ei 2. Daca se iubesc, atunci relatia nu e imposibila deloc. Poate nu e privita cu ochi buni de ceilalti, dar sincer, chiar crezi ca le pasa?
Iubirea la distanta poate transforma o dragoste intr-una imposibila. Dar cu incredere se mentine legatura.
Am lasat la urma un caz in care nu stiu ce sa spun. Daca unul dintre ei are o boala incurabila, cum ar fi SIDA, iar celalalt e sanatos, atunci nu stiu ce sa spun. Cred ca e singurul caz in care dragostea e imposibila si nu poti face nimic in privinta asta. Pentru ca oricat de mult s-ar iubi, sa traiesti cu teama permanenta nu inseamna sa traiesti.
Nu avem cum sa facem noi iubirea imposibila! Daca am incerca asta deja iubirea trece in ura, cearta, etc.Deci iubirea ori exista, ori nu.Pentru mine suna a pleonasm-mi-am facut iubirea imposibila! Poate exista, totusi iubire interzisa cand este vorba de o boala, cand iubesti pe cineva care apartine altcuiva, cand sunt diferente de varsta, religie s. a. m. d. Dar important in viata, cand iubim cu adevarat, sa luptam sa o facem reversibila si nu imposibila!
Eu cred ca noi le facem sa fie imposibile... poate prin prisma unor greseli d-ale noastre...
@symonyk, si eu traiesc o iubire imposibila de un an de zile(dar din vina lui.pentru k el o face imposibila, fara s vrea, bineinteles )
Sunt de parere ca noi le facem imposibile...ca asa ne e firea...si acum la o mica cearta ...repede ne grabim sa ne certam...si chiar se ajunge si la despartire...pentru ca toti suntem mai orgoliosi...nu mai lasam de la noi...nici parteneru de la el/ea.sau acum nu mai rezistam tentatiei din ziua de azi...si se ajunge tot la cearta... asta-i romania...
Andrei67y5 întreabă: