Eu sunt lesbi si sunt mandra de asta . pana la urma de ce mi.ar fi rusine? oricum mie nu prea imi pasa de parerea altora asa ca...
De v-ar lovi bomba nucleara. Toate fetele iubesc curat si mult? Pai, intre femei poate exista iubire curata, sau intre barbati? Iubire curata poate exista numai intre persoanele de sexe diferite, iar intre cele de acelasi sex, cel mult prietenie.
Fiercare e liber sa isi aleaga orientarea sexuala numai ca nu vor fi acepttati de unele persoane din societate
Eu nu sunt, dar sustin lesbienele! Poate ca exista persoane lesbiene, dar nu au curajul sa recunoasca.Mai ales aici pe site unde ar putea lumea sa se ia de ele.Mai bine ai cauta pe google. Daca esti atrasa si de baieti asta insemna ca esti bisexuala.Nu-i nimic grav.Trebuie sa ii acceptam pe toti asa cum sunt.
Bye!
Eu sincer cred ca e bine sa fii bisexual.si sa stii ca nu-i nimic daca esti lesbiana pentru. ca ai dreptate [fetele iubesc curat, insa nu toate]. si ca baiat sa stii ca nu am inselat niciodata :]
A si mai mici de vreo 15 ani mai mult mai putin nu de 20-30 de animersi:*[vreau sa vad de tineret:*]