| al3k1 a întrebat:

Exista o prietenie adevarata?
Dau funda pentru cel mai inteles raspuns :*

Răspuns Câştigător
| カルメン a răspuns:

Prietenia adevarata exista doar intre mama si fiica/fiu. ceilalti care se cred prietenii tai sau pe care tu ii consideri prieteni tai ce i mai buni o data si o data tot o sa te dezmageasca pentru ca uneori intervine poate invidia, gelozi.si totusi pana la urma fiecare pentru el.adica decat sa i se intample lui ceva rau mai bine tie. daca ma intelegi ce vrea sa spun. poate doar o relatie de prietenie in care ii spun unele lucruri care crezi tu dar nu ii vei sputea spune chiar orice prietenuilui/prietenei tale cele mai bune. sper ca ai inteles mesajulhappy

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bineinteles:http://4.bp.blogspot.com/......nie431.jpg
True friend. Oricat de diferiti ar fi toti sunt prieteni

| ionica56 a răspuns:

Prietenii adevarati sunt foarte greu de gasit si mai greu de pastrat. Toata viata ne ghidam dupa aparente, cel putin asa cred eu. In toti vedem prieteni buni, insa in cele mai proaste momente putin ne raman alaturi. Ceea ce e dureros!

| Bianka a răspuns:

Da! Eu consider ca existabig grin
Oamenii pot comunica foarte bine intre ei. iar atunci cand au interese comune, aceeasi viziune si aproximativ aceleasi visuri nu difera de atunci cand nu au interese comune, aceeasi viziune sau aceleasi visuri! Important e sa stii sa comunicibig grin E chiar frumos sa ai o prietena adevarata, sa ai pe cine te baza si sa stii ca poti sa-i spui tot cu cea mai mare incredere!

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Nu exista.iti spun asta din proprie experienta.am avut o prietena "buna" care de fapt se folosea de mine.acum sunt prietena buna cu mama.(nu ii spun chiar tot)happy

| louis3 a răspuns:

Nu prea cred.Sentimentul este doar in mentalitatea noastra, nu e ceva real. Daca te intelegi bine cu cineva, te duci la el si invers, asta nu innseamna ca e un prieten adevarat, pot spune ca diferenta e cosmica. Dar sa fiu un pic optimist, prietenii sunt ca niste "pasari" rare, care atunci cand vrei sa le prinzi, zbor!