Cumva poti sa zici despre cei nascuti la limita dintre 2 zodii.
Exp: Persoanele nascute pe 22 mai, au caracteristici si de la taur si de la gemeni.
Initial mi-a venit sa imi dau cu tastatura de fata cand ti-am vazut intrebarea, dar mi-am dat seama ca exista sanse sa nu fi pus o intrebare proasta.
Daca, cum s-ar zice, esti scorpion, inseamna ca in momentul cand te-ai nascut, soarele era sub semnul scorpionului. Era orientat spre constelatia scorpionului sau ceva, nu stiu cum sa-ti explic pentru ca nici eu nu prea inteleg. Soarele reprezinta cum tinzi tu sa fii de cele mai multe ori sau in ce directie mergi (in cazul asta, ai tinde sa fii precum un scorpion, vezi ce zice google despre cei din zodia scorpion, ca multi au un ceva in comun situatie intalnita, zic eu, la fiecare zodie). Deci soarele cica are o importanta. Dar luna, saraca, sa nu aiba vreo importanta? Orientarea sau pozitia sau whatever a lunii in momentul cand te-ai nascut, sa nu conteze si ele? Ba da, cica. Dar mercur sa nu conteze si el? Dar celelalte planete, pana la pluto, de ce n-ar conta si ele? Ca sunt toate aproape de noi aici in sistemul solar si cine stie ce energii exercita. Si fiecare planeta ar avea o legatura cu vreo caracteristica a oamenilor. Mercur inseamna modul cum intelegi tu lumea, cum interpretezi ceea ce auzi. Daca ai mercur in scorpion, intelegi lumea ca un scorpion, adica sofisticat, faci multe legaturi, iti vine sa folosesti cuvinte mari si de-astea (adica de bine)...Niste nepriceputi carora nu le pasa cat de usor e sa intelegi gresit treaba cu astrologia, vor folosi expresia "mai multe zodii", ori ca nu inteleg bine cum functioneaza treaba, ori ca sunt tembeli, ori poate ca au mercur in fecioara, astfel ca ii doare in spit si stiu numai sa judece in puii mei.
Da.Pai de exemplu oricine are o zodie care in Romania este valabila ex capricorn si in china ex cocos
And456 întreabă: