N-ai incredere in ea sau in tine. Chestia asta vine doar din psihic-ul tau. Cred ca mai degraba n-ai incredere in tine, crezi mereu ca poate aparea unul mai bun ca tine si ea sa te paraseasca. Cum ti-am zis doar tu te poti vindeca de asta incercand sa capeti mai multa incredere in tine.
Bafta
E adevarat. n-ai leac pentru gelozie pentru ca gelozia se produce in mintea ta.ar trebui sa fii mai optimist si sa ai incredere pentru ca daca fata te iubeste cu adevarat si nu-ti da motive de gelozie n-ar trebui sa fii gelos. in plus daca ar fi sa te lase ar trebui sa fii constient ca poate fi din cauza ta pentru presionare sau reprosuri. si eu cred ca o iubesti si nu vrei sa te desparti de ea. atunci cand devii gelos gandeste-te ca dintr-o chestie ca asta poti sa o pierzi si poate asa ti se mai duce din gelozie:d
Aveti dreptate. de 2 ori a vrut sa se desparta de mine ca sunt prea gelos. dar am insistat eu si a vrut sa ne impacam si pe urma a zis ca ma iubeste mult si a zis la nervi ca nu mai vrea ca pe urma ii parea rau. dar sa nu mai fiu asa gelos.
nu mi-a dat niciodata motive...